Kratom Red Vein (10 gram)

(2)

Kratom Red Vein is een variant van de Thaise Kratom boom Mitragyna speciosa (synoniem: Mitragyna religiosa), een vorm met roodachtige aderen, vandaar de toevoeging Red Vein. Een andere bekende vorm is de Green Vein, die groenige tot witachtige aderen heeft. Red Vein Kratom wordt gemaakt van de bladeren van de Thaise Kratom bomen.

9,75 incl. Btw
Uit het assortiment

Type: Versneden€ 9.75
 • Type: Poeder € 9.75
 • Type: Versneden € 9.75
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Type: Versneden € 9.75 Uit het assortiment
Type: Poeder € 9.75 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kratom Red Vein - De rode Kratom

Red Vein Kratom wordt uitsluitend geoogst in Thailand, maar de Kratom boom M. speciosa gedijt in moerassige gebieden van de Zuidoost-Aziatische regio, zoals Maleisië, Indonesië en Nieuw-Guinea. In Azië wordt Mitragyna speciosa ook wel Gra-tom, Biak, Biak Biak, Mambog genoemd. De de Thaise rassen zijn verdeeld in Red Vein en Green Vain varianten.

De Kratom plant behoort, net als Mama Coca (Erythroxylum coca), tot de koffie, meekrap of walstro familie (botanische naam: Rubiaceae) en kan waarschijnlijk buiten Azië worden geteeld, maar het ontbreekt nog steeds aan rapporten die aangeven dat de boom succesvol geteeld kan worden in de tuin of serre. Correcte veld studies zouden in de toekomst moeten volgen.

ACTIEVE INGREDIËNTEN VAN KRATOM RED VEIN

Kratom Red Vein bevat voornamelijk de alkaloïde mitragynine, die nauw verwant is aan de andere psychedelische indoolderivaten, zoals de ergotderivaten, de N, N-DMT en de schimmel drugs psilocine / psilocybine. De ingrediënten mitraphylline isomitraphylline passen netjes in de categorie van de alkaloïden van het Yohimbine type. Actieve indolen in Kratom Red Vein zijn oa: Ajmalicin, Corynanthedin, Isomitraphylline, Mitragynalin, mitraphylline, Paynanthein, Speciogynin, Speciophylline, Rotundifolin, Uncaria en nog veel meer.

EFFECTEN VAN KRATOM RED VEIN

Kratom Red Vein reageert tegenstrijdig: een omstandigheid die die moeilijk in theorie is uit te leggen aan onervaren psychonauten. De indruk: Kratom Red Vein handelt op een sterk kalmerend manier, tot het slaapverwekkende aan toe en daardoor is de werking vergelijkbaar met opiaten. Tegelijkertijd kan Kratom Red Vein stimulerend en amfetamine-achtig werken, waardoor de gebruiker in feite verschillende acties kan doormaken. In de regel, splitst de ervaring met Kraton Red Vein zich echter in verschillende “tijdzones”. Eerst zal Kratom Red Vein een meer opwekkend effect geven om later te verplaatsen naar een meer dempend werkingsmechanisme.

BEREIDING, DOSERING EN GEBRUIK VAN RED VEIN KRATOM

Zoals bij andere Kratom bereidingen, worden ook bij Red Vein Kratom de gedroogde bladeren gebruikt en zelden de verse. Als droge bladeren worden gebruikt, bedraagt de euforische en stimulerende dosering tussen de een en zes gram, de kalmerende dosis tussen de zeven en twaalf gram en een sterk kalmerende dosering start vanaf 13 gram gedroogde Kratom. De bladeren worden gebruikt als een afrodisiacum of (min of meer) sterke drug en worden gerookt, gegeten of gedronken. Extracten van de bladeren reageren veel sterker dan de rauwe drug zelf. Verse Kratom Red Vein worden gerold in een quid en urenlang gekauwd.

WAARSCHUWING:

Kratom Red Vein bevat de indoolalkaloïden mitragynine en andere ingrediënten. Vooral het belangrijkste component mitragynine is een zeer veilige stof met een enorm laag toxisch potentieel. Testen op muizen documenteerden geen toxische effecten na het toedienen van tot wel 920 milligram Mytragynine per kilo lichaamsgewicht. Desalniettemin houdt deze stof haar gevaren op bepaalde gebieden. Daarom moet Mitragynine/Kratom Red Vein, net als alle andere psychoactieve stoffen en organismen, niet worden beschouwd als speelgoed en altijd worden behandeld met grote voorzichtigheid. Kratom Red Vein is momenteel niet onderworpen aan regelgeving. Er zijn echter wel individuele regels per land.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kratom Red Vein (10 gram)
Kratom Red Vein (10 gram)
Kratom Red Vein (10 gram)
Kratom Red Vein (10 gram)
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.