Kratom Red Vein (10 gram)

(2)

Kratom Red Vein is een variant van de Thaise Kratom boom Mitragyna speciosa (synoniem: Mitragyna religiosa), een vorm met roodachtige aderen, vandaar de toevoeging Red Vein. Een andere bekende vorm is de Green Vein, die groenige tot witachtige aderen heeft. Red Vein Kratom wordt gemaakt van de bladeren van de Thaise Kratom bomen.

9,75 incl. Btw
Uit het assortiment

Type: Versneden€ 9.75
 • Type: Poeder € 9.75
 • Type: Versneden € 9.75
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Type: Versneden € 9.75 Uit het assortiment
Type: Poeder € 9.75 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kratom Red Vein - De rode Kratom

Red Vein Kratom wordt uitsluitend geoogst in Thailand, maar de Kratom boom M. speciosa gedijt in moerassige gebieden van de Zuidoost-Aziatische regio, zoals Maleisië, Indonesië en Nieuw-Guinea. In Azië wordt Mitragyna speciosa ook wel Gra-tom, Biak, Biak Biak, Mambog genoemd. De de Thaise rassen zijn verdeeld in Red Vein en Green Vain varianten.

De Kratom plant behoort, net als Mama Coca (Erythroxylum coca), tot de koffie, meekrap of walstro familie (botanische naam: Rubiaceae) en kan waarschijnlijk buiten Azië worden geteeld, maar het ontbreekt nog steeds aan rapporten die aangeven dat de boom succesvol geteeld kan worden in de tuin of serre. Correcte veld studies zouden in de toekomst moeten volgen.

ACTIEVE INGREDIËNTEN VAN KRATOM RED VEIN

Kratom Red Vein bevat voornamelijk de alkaloïde mitragynine, die nauw verwant is aan de andere psychedelische indoolderivaten, zoals de ergotderivaten, de N, N-DMT en de schimmel drugs psilocine / psilocybine. De ingrediënten mitraphylline isomitraphylline passen netjes in de categorie van de alkaloïden van het Yohimbine type. Actieve indolen in Kratom Red Vein zijn oa: Ajmalicin, Corynanthedin, Isomitraphylline, Mitragynalin, mitraphylline, Paynanthein, Speciogynin, Speciophylline, Rotundifolin, Uncaria en nog veel meer.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kratom Red Vein (10 gram)
Kratom Red Vein (10 gram)
Kratom Red Vein (10 gram)
Kratom Red Vein (10 gram)