Kra Thum Khok 50x Extract (3 gram)

(1)

Kra Thum Khok is niet alleen nauw verwant aan Mitragyna speciosa (ook bekend als Kratom), het heeft ook gelijksoortige effecten. Mitragyna hirsuta (Kra Thum Kohks botanische naam) brengt, net als Kratom, een paradoxaal effect teweeg. Beginners zouden zich moeten houden aan de aanbevolen dosering.

7,50 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kra Thum Khok - Mitragyna hirsuta, een soort verwante van Mitragyna speciosa

Kra Thum Khok is een verwante (nou ja, soort van) van Mitragya speciosa (ook bekend als Kratom), maar veroorzaakt ook een soortgelijk, paradoxaal effect. Mitragyna hirsuta (Kra Thum Khoks botanische naam) heeft een stimulerend en ontspannend effect - dat lijkt tegenstrijdig, maar het is een aangename ervaring. Beginners moeten gewaarschuwd zijn, de effecten treden nogal snel in en duren meerdere uren - spring niet gelijk in het diepe, houd je aan de aanbevolen hoeveelheid.

Dosering

Als je bekend bent met de effecten van Kra Thum Khok, neem je 0,4 gram van dit extract (beginners kunnen aanvankelijk beter niet meer dan 0,3 gram nemen). Doe dit in een kopje heet water en laat het 30 minuten trekken. Drink dan in 30 minuten langzaam het brouwsel op.

Inhoud: 3 gram

Reviews (1)
    (1)
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Polen, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Ierland, Roemenië, Kroatië, Estland, Letland, Lithuania, Slovenië, Bulgarije

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kra Thum Khok 50x Extract (3 gram)
Kra Thum Khok 50x Extract (3 gram)