Banisteriopsis caapi (10 zaden)

(2)

Banisteriopsis caapi (ayahuasca, caapi of yagé) is een Zuid-Amerikaanse jungle klimplant die een rijke geschiedenis van entheogeen gebruik heeft. Stammen in de Amazone gebruiken de plant die zij de ”wingerd van de geesten" noemen om de psychedelische brouw Ayahuasca te maken, het spirituele medicijn van het regenwoud. Met onze Banisteriopsis caapi zaden kun jij je eigen Ayahuasca plant kweken.

9,99 incl. Btw
Op voorraad

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Banisteriopsis caapi: De Wingerd van de Geesten uit de Amazone

Banisteriopsis caapi, de “wingerd van de geesten" is een jungle klimplant die inheems is aan de regenwouden van Zuid-Amerika. De inheemse volkeren van de Amazone gebruiken banisteriopsis caapi samen met andere planten zoals Psychotria viridis (chacruna) blad of Chagropanga om Ayahuasca te maken, de sterke psychoactieve spirituele brouw voor heilige rituelen en ceremonies.

Banisteriopsis caapi bevat verschillende alkaloïden en MAOI's zoals harmine, harmaline en tetrahydroharmine die in synergie werken met de andere ingrediënten die worden gebruikt voor het maken van Ayahuasca. De MAOI's in Banisteriopsis caapi laten de psychoactieve verbinding DMT toe die in de andere planten wordt gevonden om de brouw, zoals Psychotria viridis, mondeling actief te maken. Er wordt ook gemeld dat de klimplant zelf een aantal psychoactieve eigenschappen heeft wanneer het geconsumeerd wordt.

Met onze Banisteriopsis caapi zaden kun je nu de heilige klimplant van het regenwoud thuis kweken.

HOE KWEEK IK BANISTERIOPSIS CAAPI

Weet dat het cultiveren van de Ayahuasca klimplant uit zaad heel lang kan duren. Ervaring met cultivatie en wat geduld zal nodig zijn.

Wanneer je de Banisteriopsis caapi plant, zorg er dan voor dat je een humus-rijke en vochtige grond gebruikt, die een goede afvoering heeft. Doe de zaden in de bodem met hun vleugel naar boven en onbedekt. Geef goed en regelmatig water om ervoor te zorgen dat de grond te allen tijde vochtig blijft. Banisteriopsis caapi met zijn oorsprong in het tropische regenwoud klimaat is nogal taai, maar verdraagt geen vorst. Zodra je de Banisteriopsis caapi zaden hebt geplant in optimale condities, kun je verwachten dat ze na ongeveer 3-4 weken ontspruiten.

Bevat: Banisteriopsis caapi (10 Zaden)

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  04/Nov/2019

  Worth buy it
  Amazing product. Worth buying

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Banisteriopsis caapi (10 zaden)
Banisteriopsis caapi (10 zaden)
Banisteriopsis caapi (10 zaden)
Banisteriopsis caapi (10 zaden)
Banisteriopsis caapi (10 zaden)
Banisteriopsis caapi (10 zaden)
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.