Bobinsana (Calliandra angustifolia) 20 gram

(2)

Bobinsana (Calliandra angustifolia) is een kleine, struikachtige boom die groeit in het Amazone-bassin van Zuid-Amerika. De inheemse bevolking gebruikt de plant, die naast rivieren en beken kan worden gevonden, als stimulerend middel. Ze maken een afkooksel van de wortels voor kracht en energie. Bobinsana wordt soms ook gebruikt voor Ayahuasca, het psychoactieve brouwsel uit het regenwoud.

5,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Bobinsana (Calliandra angustifolia) – Stimulerende “Plant Teacher” uit de Amazone

De Bobinsana-boom is een gemiddeld grote struik die een hoogte kan bereiken van 4-6 meter en groeit in de waterrijke gebieden van het Amazonegebied in Peru, Ecuador, Colombia, Brazilië en Bolivia. Deze boom is dol op water en komt veel voor aan de oevers van de Huallaga- en Mayo-rivieren in Oost-Peru, maar kan ook gevonden worden langs beekjes in de regenwouden en op de hellingen van de warmere valleien in de oostelijke Andes.

MEDICINAAL EN CEREMONIEEL GEBRUIK VAN BOBINSANA

De inheemse bevolking van de Amazone gebruikt Bobinsana voor de stimulerende en opwekkende eigenschappen. De mensen maken een afkooksel van de wortels, die gebruikt wordt voor kracht en energie. Ook wordt gedacht dat een tinctuur, gemaakt van de bast, medicinale eigenschappen bezit voor de behandeling van diverse aandoeningen, zoals reuma, artritis, verkoudheid, aandoeningen aan de baarmoeder en oedeem. Sommige stammen in de Amazone regionen, vermalen de bast van de Bobinsana en gebruiken het in bad als een manier om de lichamelijke weerstand tegen ziektes te verhogen.

De Indianen uit het Amazonegebied gebruiken soms ook Bobinsana als een van de ingrediënten om Ayahuasca te maken. Het Ayahuasca brouwsel is een combinatie van planten met diverse eigenschappen die samen een zeer krachtig hallucinerend middel maken. Bobinsana zelf is niet hallucinerend, maar wordt beschouwd als een "Plant Teacher" die sjamanen helpt om op een spiritueel niveau met de planten te verbinden en ervan te leren.

Het wordt aangenomen dat Bobinsana diverse alkaloïden, aminozuren, flavonoïden en tannines bevat, net als andere planten uit het regenwoud die soms worden gebruikt om Ayahuasca te maken.

Inhoud: 20 gram Bobinsana (Calliandra angustifolia)

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  18/Nov/2019

  Decoction method
  I used Bobinsana for the decoction which is meant to stimulate energy. From 20 grams I got a cup sized amount of liquid. I couln't really notice anything.

  13/Feb/2018

  Sunshine
  Sunshine is the word to represent perfection!thanks Zamnesia for the quality of your products!!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bobinsana (Calliandra angustifolia) 20 gram
Bobinsana (Calliandra angustifolia) 20 gram
Bobinsana (Calliandra angustifolia) 20 gram
Bobinsana (Calliandra angustifolia) 20 gram
Bobinsana (Calliandra angustifolia) 20 gram
Bobinsana (Calliandra angustifolia) 20 gram