Zwarte olieplant zaden (Celastrus paniculatus) 5 gram

(2)

Celastrus paniculatus, bekend als de Zwarte olieplant, klimboom en boom van het intellect, is een houtachtige, fruitdragende, Indiase struik. Zwarte olieplant zaadjes worden gebruikt in de Ayurveda geneeskunde vanwege verschillende medicinale eigenschappen. Celastrus paniculatus’ vermogen om de hersenen te beschermen en het geheugen te verbeteren, maakt het een effectieve noötropische plant.

5,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - Koop Zwarte Olieplant Zaden: Natuurlijke Boost Voor Je Geheugen

De Zwarte olieplant zaden komen van de Zwarte olieplant (Celastrus paniculatus), soms ook wel klimboom of boom van het intellect genoemd. Het is een struik die in het hooggebergte in India groeit. De plant ontwikkelt stengels met een maximale diameter van 10cm en kan tot 6m hoog worden. Ze heeft een ruige, bleke bruine bast die bedekt is met kleine, langwerpige lenticellen. De Celastrus paniculatus heeft kleine, ovale of elliptisch gevormde bladeren met gekartelde randen.

De zaden van de Celastrus paniculatus hebben verschillende medicinale eigenschappen, waardoor ze gebruikt worden in Indiase Unani en Ayurveda geneeswijzen. Olie die van de zaden gemaakt wordt, kan huidontstekingen verlichten en heeft een mild verdovend effect.

Zwarte olieplant zaden verbeteren de cognitieve functies en het geheugen. Dit maakt Zwarte olieplant zaden tot een effectief noötropisch en waardevol supplement voor de neurologische gezondheid. Hoewel een enkele dosis Celastrus paniculatus niet effectief is, wordt het gunstige effect op het brein sterker na een gebruiksperiode van twee weken.

HOE ZWARTE OLIEPLANT ZADEN TE GEBRUIKEN

Een traditionele dosis van de Celastrus paniculatus bestaat uit 10 zaden die tegelijkertijd ingenomen worden. Als er geen bijwerkingen optreden, kun je de dosering opvoeren naar 15 zaden om te beginnen, met een maximum van 20 zaden per dosis.

Inhoud: 5 gram Zwarte olieplant zaden / ± 325 zaden (Celastrus paniculatus)

Reviews (2)
  (2)
  08/Oct/2018

  Puissant
  Assez rapidement vous sentirez plusieurs effet benefique, la concentration et la disparition de l'anxiete vous permttrons de pouvoir affronter de bonne journee de travail. Un gout pas formidable mais acceptable car il disparaitra rapidement apres un verre de jus .

  25/Jun/2018

  Rigenerate le sinapsi
  Ho assunto circa 12/15 semi al giorno per 12 giorni. Nessun effetto immediato, come tutti i nootropici ma devo ammettere che la settimana successiva all'assunzione mi sentivo molto più lucido sveglio e performante nello studio e a lavoro! Anche adesso (non fumando più erba, e non facendo tardi tutte le notti) sento il mio sistema nervoso molto attivo e performante!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zwarte olieplant zaden (Celastrus paniculatus) 5 gram
Zwarte olieplant zaden (Celastrus paniculatus) 5 gram
Zwarte olieplant zaden (Celastrus paniculatus) 5 gram
Zwarte olieplant zaden (Celastrus paniculatus) 5 gram
Zwarte olieplant zaden (Celastrus paniculatus) 5 gram
Zwarte olieplant zaden (Celastrus paniculatus) 5 gram
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.