Easy Haze (Philosopher Seeds) feminized

Als je op zoek bent naar een curieuze, frisse cannabissoort, zul je zeker geïnteresseerd zijn in Easy Haze. De Easy Haze is de winnaar van de derde prijs van de Cannabis Champions Cup 2011 in de categorie Hars. Haar goede eigenschappen zijn het resultaat van een kruising tussen de Indicasoort Yumboldt en Kali Mist, wier Sativa-effecten bekend zijn over de hele wereld.

21,00
15,75 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 15.75
 • Aantal zaden: 3 € 15.75
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Philosopher Seeds - Easy Haze: Een perfecte, krachtige ontspanning

De nieuw ontwikkelde Easy Haze is een resultaat van een kruising van twee unieke soorten. Een door Indica gedomineerde Yumboldt soort, afkomstig uit het Himalayagebergte in Afghanistan en winnaar van de eerste prijs van de 2001 High Times Cannabis Cup, werd gecombineerd met de bijna 100% pure Sativasoort, Kali Mist, waarschijnlijk een van de beste soorten van vandaag. De hieruit voortgekomen hybride had de beste eigenschappen van beide ouders: dunne Sativabladeren, een lang postuur met een breed vertakte structuur. Easy is geen veeleisende plant om te kweken, maar de oogst zal zelfs ervaren kwekers in zowel de binnen- als de buitenkweek verrassen.

Het Hazegedeelte in haar naam wijst op een lange bloeitijd en een hoog THC-gehalte, maar toch is de Easy soort in staat om al na 55-65 bloeidagen haar bloei te voltooien, bij een THC-gehalte van meer dan 18%. Dankzij haar korte bloeiperiode zou je Easy Haze een vegetatieve fase moeten gunnen van minimaal 3 weken, zodat de plant goed kan vertakken. Om zoveel mogelijk profijt te trekken van haar potentie om tot een hoge struik uit te groeien, wordt kwekers geadviseerd om per plant potten te gebruiken van minimaal 7 liter en een dichtheid toe te passen van niet meer dan 10 planten per m². Hierdoor is Easy een geschikte soort voor de ScrOG-kweektechniek met zelfs nog minder planten per m². Als je de plant de juiste omgeving biedt, zou je als kweker beloond moeten worden met niet minder dan 450-600 gram.

Als je buiten kweekt, heb je potten nodig van minimaal 50 liter, zodat de wortels zich goed kunnen ontwikkelen. De planten zijn eind september/begin oktober klaar voor de oogst en kunnen dan 400-600 g/plant gedroogde kruiden opbrengen.

Het door Sativa gedomineerde genotype van Easy heeft een intens fruitige geur tijdens de bloeiperiode en het drogen. De effecten van de energieke Haze-high en de smakelijke rook worden door veel rokers gewaardeerd.

Genetica 70% Sativa / 30% Indica
Ouders Special K S1
Bloeitijd 55-65 days
Opbrengst Indoor 450-600 g/m2
Opbrengst Outdoor 400-600 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Onderscheidingen 3rd place at 2011 Cannabis Champions Cup, resins category.
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Easy Haze (Philosopher Seeds) feminized
Easy Haze (Philosopher Seeds) feminized
Easy Haze (Philosopher Seeds) feminized
Easy Haze (Philosopher Seeds) feminized
Easy Haze (Philosopher Seeds) feminized
Easy Haze (Philosopher Seeds) feminized
Easy Haze (Philosopher Seeds) feminized
Easy Haze (Philosopher Seeds) feminized
Easy Haze (Philosopher Seeds) feminized
Easy Haze (Philosopher Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.