Bud Bomb XL

De buitenkant van de Budbomb XL ziet er misschien simpel uit, maar de binnenkant laat een handig ontworpen rookgerei zien. Deze zeppelin pijp heeft een grote kop, die wel 4 gram gedroogde kruiden kan bevatten - dat zou toch genoeg moeten zijn, zelfs voor een gulzige roker. Makkelijk te demonteren en schoon te maken hoogkwalitatief product. Lengte: 15 cm.

54,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Kleur: Zilver€ 54.50
 • Kleur: Goud € 54.50
 • Kleur: Zilver € 54.50
 • Kleur: Zwart € 54.50
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Kleur: Zilver € 54.50 Uit het assortiment
Kleur: Goud € 54.50 Uit het assortiment
Kleur: Zwart € 54.50 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Bud Bomb XL: Aluminum Zeppelin pijp voor kruidenfans

De Budbomb XL ziet er dan misschien simpel uit aan de buitenkant, zodra je hem uit elkaar haalt, realiseer je je dat het in feite een zeer geavanceerd rookapparaat is. Deze XL versie van de Budbomb is 15 cm lang, 2,5 cm in diameter en heeft een laadvolume van ongeveer 4 gram van jouw favoriete kruiden. Dat is een hoeveelheid die zelfs bij de gulzigste blower lang genoeg mee zou moeten gaan.

Budbom XL is een hoogkwalitatief product dat gemaakt is van lichtgewicht aluminium, een behuizing heeft met een krasvrije, geanodiseerde laag en verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Het interne koelsysteem is gemaakt van koper en is 5,2 cm lang. Zo krijg je echt een coole rookervaring. Over cool gesproken, voor een nog coolere ervaring, doe je de BudBomb XL in de koelkast of zelfs even in de vriezer.

Verkrijgbaar in zilver, zwart en goud

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bud Bomb XL
Bud Bomb XL
Bud Bomb XL
Bud Bomb XL
Bud Bomb XL
Bud Bomb XL