Mystique Crystal Pipe - Tiger's Eye

(1)

De Tiger's Eye Crystal staat al eeuwenlang bekend als een van de krachtigste talismannen. De prachtige gouden, rood-bruine steen, het "alziende en alwetende oog" zou de drager helpen om alles te overzien, zijn angsten te overwinnen en hem in harmonie en balans brengen. De schitterende rookpijp bestaat uit handgemaakt kwaliteitskristal en is 8-10cm.

39,95 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Mystique Crystal Pipe - Tiger's Eye: Kristallen Rook Pijp Met Alwetende Kracht

Als een van de oudste talismannen, wordt de Tiger's Eye Crystal vereerd en gerespecteerd om zijn mystieke krachten. Soms ook wel "Het Alziende Alwetende Oog" genoemd, zou het kristal de drager helpen om alles te kunnen overzien. De steen bevat de kracht om angsten te overwinnen, zodat de eigenaar actie kan ondernemen en duidelijke beslissingen kan nemen, onbelemmerd door emoties. In de spirituele praktijk wordt de Tiger's Eye gezien als een genezende steen die je in harmonie en balans brengt.

De Mystique Crystal Pipe Tiger's Eye rookpijp bestaat uit prachtig, handgemaakt kwaliteitskristal en heeft een gladde buitenkant in de vorm van ijs. Hij is ongeveer 8-10cm lang en bevat een vervangbaar schaaltje, zodat je hem gemakkelijk schoon kunt maken. De kleur van het Tiger's Eye kristal is goud tot rood-bruin. Deze kristallen rookpijp wordt geleverd in een luxe doos, compleet met een handig draagtasje.

Lengte 8-10 cm
'Bowl' afneembaar Nee
Reviews (1)
  (1)
  11/Apr/2019

  Mystique crystal pipe
  Nice looking pipe with an enjoyable smoking behave. Not cheap but it's worth.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mystique Crystal Pipe - Tiger's Eye
Mystique Crystal Pipe - Tiger's Eye
Mystique Crystal Pipe - Tiger's Eye
Mystique Crystal Pipe - Tiger's Eye