Crazy Miss Hyde Auto (Samsara Seeds) feminized

Crazy Miss Hyde Auto van Samsara Seeds is een indica-dominante hybride die uitspringt boven de rest. Ze heeft een prettig, zeer zoet en intens aroma met vleugen citrus. Deze compacte plant ontwikkelt prachtige, lange toppen die helemaal bedekt zijn met hars. Crazy Miss Hyde Auto zal een opwekkende en euforische high opwekken.

28,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 28.00
  • Aantal zaden: 3 € 28.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Samsara Seeds - Crazy Miss Hyde Auto: Een fantastisch aroma en vrolijke high

Samsara Seeds werkte hard om deze uitmuntende hybride te maken, toen ze een Belladonna Auto kruisten met de legendarische Northern Lights Auto. Het resultaat is Crazy Miss Hyde Auto, een 70% indica die indruk maakt met haar uiterlijk, smaak en geweldige, vrolijke high.

Crazy Miss Hyde Auto is een compacte, gemiddeld grote plant die ideaal is voor allerlei mediums. Wat ze aan formaat tekort komt, maakt ze goed met lange, visueel aantrekkelijke, super dichte en compacte toppen. Haar vegetatieve groeifase duurt ongeveer 23 dagen, waarna ze terechtkomt in de bloeiperiode, die 45-50 dagen duurt. Ze wordt ongeveer 80cm hoog, met een grote hoofdcola en kleinere toppen op ontelbare zijtakken.

Wij zijn dol op het zoete en intense aroma van deze Miss met haar fruitige en aardse ondertonen. Er is ook een vleugje vanille te vinden die haar smaak prachtig accentueert. Crazy Miss Hyde Auto zorgt voor een enorm ontspannende en vrolijke high. Deze crazy miss kunnen we echt aanraden, want ze is voortreffelijk!

Merk Samsara Seeds
Genetica 30% Sativa / 70% Indica
Ouders Belladona Auto x Northern Light Auto
Bloeitijd 45-55 days from seed to harvest
Opbrengst Outdoor 60-80 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Crazy Miss Hyde Auto (Samsara Seeds) feminized
Crazy Miss Hyde Auto (Samsara Seeds) feminized