Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

El Alquimista Auto (Samsara Seeds) feminized

El Alquimista Auto (Samsara Seeds) feminized

Samsara Seeds’ kruising tussen de populaire Northern Lights en AK47 brengt ons de eigenschappen van twee populaire soorten in een autoflowering versie. De THC en CBD maken haar een ideale soort voor diegenen die krachtige, maar prettig gebalanceerde cannabis willen kweken. El Alquimista Auto heeft dezelfde geweldige smaak als Northern Lights en is eenvoudig te kweken: Een autoflowering winnaar!

Voorraadstatus: Uit het assortiment

28,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 28.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Samsara Seeds - El Alquimista Auto: Snelle autoflowering soort met veel medicinaal potentieel

Het kruisen van de altijd populaire Northern Lights met de net zo populaire en super krachtige AK47 garandeert een spectaculaire hybride. Met het speciale Northern Lights aroma en de kracht van AK47, zijn de verwachtingen uiteraard hooggespannen. Samsara Seeds brengt ons een speciale traktatie met El Alquimista Auto, door een krachtige combinatie van autoflowering eigenschappen en White Dwarf genen in een enkele soort te fuseren. Het resultaat is een uitmuntende, autoflowering soort met een zeer korte levenscyclus.

El Alquimista Auto groeit op tot een gemiddeld grote plant die over het algemeen niet groter zal worden dan 80cm. Dit maakt haar een ideale soort voor zelfs de meest beperkte kweekruimtes. Na een korte vegetatieve periode van slechts 20 dagen, zal ze een heerlijk korte bloeiperiode betreden. In slechts 45-50 dagen, zal ze een gigantische centrale cola ontwikkelen, samen met een grote overvloed op de zijtakken die zullen barsten met zalige toppen.

Gerookt zal El Alquimista Auto je onmiddellijk herinneren aan haar Northern Lights ouder, met haar typische, wierook-achtige aroma die wordt geaccentueerd door tonen van vernis en hout. Ondanks haar geweldige aroma en smaak, is de geur van El Alquimista Auto ontzettend gemakkelijk te maskeren. Dit maakt El Alquimista Auto een ideale plant om binnen te kweken, waar de geur een probleem kan zijn. El Alquimista Auto heeft een flinke hoeveelheid THC (19%) en CBD, wat een krachtig, maar niet te overweldigend effect levert. Haar krachtige high levert een prettige balans tussen diepe ontspanning en vrolijke euforie.

Met haar uitmuntende genen kan er niet veel fout gaan bij het kweken van deze eenvoudig te kweken autoflowering soort! Dit is een geweldige keuze voor zowel doorgewinterde als minder ervaren kwekers. Haar gebalanceerde THC- en CBD-niveaus maken El Alquimista Auto een geweldige soort voor medicinaal gebruik.


Merk Samsara Seeds
Ouders (Northern Lights Auto x AK-47 Auto) x White Dwarf
Bloeitijd 65-70 days from seed to harvest
Hoogte (Indoor) up to 80cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

13 Andere producten in deze categorie

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.