Sumo's Big Bud (Sumo Seeds) feminized

(1)

Na een succesvolle kruising van de originele old-school Big Bud met New Big Bud heeft Sumo Seeds deze enorme incarnatie tot stand gebracht. Zet alle zeilen maar bij voor deze ultieme variëteit, Sumo's Big Bud. Deze krachtige plant levert kolossale opbrengsten op; zowel binnen als buiten na een bloeiperiode van slechts 7-8 weken. Houd je van een maatje groter, dan is dit je kans.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sumo Seeds - Sumo's Bug Bud: Zwaargewicht Wereldkampioen In de Klasse Cannabis

De oorspronkelijke Big Bud was ooit een van de meest productieve cannabissoorten. Vervolgens kregen we de verbeterde New Big Bud. Skunk en Afghaanse genetica waren altijd de basis voor deze kruisingen. Sumo Seeds bracht Big Bud naar een andere gewichtsklasse. Dat deden ze door beide strains, die als een gek produceren, samen te brengen. Het resultaat: Sumo's Big Bud.

MODDERVETTE TOPPEN BINNEN NO TIME

Alle kwaliteiten die haar voorgangers beroemd hebben gemaakt, zijn behouden gebleven en versterkt tot het maximale niveau. De planten zijn sterk, worden flink en de toppen knallen eruit. De hoofdsteel zwelt op tot een dikke en lange suikerstok met toppen. Haar zijtakken komen daarbij ook vol te zitten met compacte toppen en hebben vanwege het gewicht wat steun nodig. Na een bloeiperiode van slechts 7-8 weken is ze klaar voor de oogst.

De opbrengst binnen kan oplopen tot wel 600g/m² als je de 50-70cm hoge planten in een SOG opstelling kweekt. Buiten, in warmere regionen, worden ze met 1,5m een stuk hoger. Eind september/begin oktober kun je bijna 1kg/plant oogsten.

CHILL OUT MET SUMO'S BIG BUD

Sumo's Big Bud produceert extra grote toppen, daar is geen woord van gelogen. Van deze heftige toppen ervaar je gegarandeerd een klassieke couchlock. Ze veroorzaakt geen brain fog, maar is wel een klasse apart op de huidige cannabismarkt. Alle liefhebbers van zware indica Skunk worden tot verrukking gebracht door haar old-school aard- en houtachtige smaken met hier en daar een vleugje specerijen. Van harte aanbevolen voor kwekers van elk niveau die op zoek zijn naar de dikste toppen - maar wel een beetje snel graag!

Sumo's Big Bud (Sumo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sumo Seeds
Ouders Big Bud x New Big Bud
Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 70cm
Hoogte (Outdoor) 160cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    06/Oct/2021

    I like big buds and I cannot lie
    the name of this strain couldn't be more accurate, massive buds!

    B. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sumo's Big Bud (Sumo Seeds) feminized
Sumo's Big Bud (Sumo Seeds) feminized
Sumo's Big Bud (Sumo Seeds) feminized
Sumo's Big Bud (Sumo Seeds) feminized
Sumo's Big Bud (Sumo Seeds) feminized
Sumo's Big Bud (Sumo Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.