San Fernando Lemon Kush (Sweet Seeds) Feminized

(3)

Op zoek naar een killer-sativa? Kijk niet verder dan deze geweldige Lemon Kush-variant, gecreëerd door de experts van Sweet Seeds. Deze strain produceert binnen ongeveer 9 weken geweldige opbrengsten en is extreem weerbarstig, waardoor ze ideaal is voor beginners. Ook produceert ze harsrijke toppen die bekend staan om het leveren van flink wat sativa-power.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

San Fernando Lemon Kush: Paradijs Voor Sativa-Liefhebbers

Deze is speciaal voor de sativa-liefhebbers. Deze strain, een professionele kruising tussen San Fernando Valley OG Kush (een van de oudste OG Kush-varianten) en Kosher Kush (een moderne breed die favoriet is in Californië, heeft het hele pakket; goede opbrengsten, snelle bloeitijd en - het belangrijkst - een subliem eindproduct.

Zoals bij alle Kush-planten het geval is, zijn deze planten sterk, weerbarstig en super-harsrijk. Ze zijn makkelijk te kweken voor onervaren kwekers en produceren geweldige resultaten. Deze strain produceert grote, omvangrijke toppen en is dol op ventilatie, vooral in vochtige klimaten waar schimmel mogelijk een probleem is.

San Fernando Lemon Kush bloeit meestal binnen 9 weken en produceert zowel binnen als buiten indrukwekkende opbrengsten. In omgevingen buitenshuis kan je, afhankelijk van de omstandigheden, grotere planten verwachten met opbrengsten van ongeveer 450-700 gram per plant. Bij binnenkweek kan je oogsten verwachten van ongeveer 450-600 gram per m2.

Deze planten produceren heerlijke toppen met unieke en intense smaken en aroma’s. De aroma’s bevatten onmiskenbare citroennoten (die doen denken aan de OG Kush-ouder van de strain) met merkbare vleugjes solvent. De smaak, daarentegen, wordt gedomineerd door kruidige, houtachtige tonen.

San Fernando Lemon Kush is een sativa-dominante strain (65%) die een sterke, langdurige cerebrale high produceert die sativa-liefhebbers van over de hele wereld prijzen als stimulerend en motiverend. Je kan echter ook wat klassieke indica-effecten ervaren, inclusief een volledige lichaamsontspanning en verdoving.

Dus als je op zoek bent naar een nieuwe sativa om toe te voegen aan je kruidentuin, zorg dan dat je deze fantastische strain, gecreëerd door de meesterbreeders van Sweet Seeds, niet misloopt.

San Fernando Lemon Kush (Sweet Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders San Fernando Valley OG Kush x Lemon Thai x Kosher Kush
Genetica 35% Indica / 65% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 21%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    23/Jan/2024

    Buenas semillas
    Han venido en muy buen estado y hemos conseguido buenos cogollos

    A. S.
    18/Jul/2022

    Most lemon strain I know
    It had small nugz and not a big yield but also no catastrophe. It sticky and dense (under LED) and had the strongest lemon taste off all Strains I ever tested! Uplifting and not couch-locky a nice sativa/hybrid feel. Not in my top because I like some more fruit than just lemon ;)

    F. K.
    03/Jan/2022

    A NUMBER ONE VARIETY ONLY [SWEET SEEDS]
    All seeds are germinated, one seed is Polyembryonic a common mutation. SWEET SEEDS S.F Lemon Kush is awesome!

    A. R.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
San Fernando Lemon Kush (Sweet Seeds) Feminized
San Fernando Lemon Kush (Sweet Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.