Killer Kush Auto (Sweet Seeds) feminized

(12)

Killer Kush Auto is de autoflowering versie van de beroemde Ocean Grown Kush. Sweet Seeds kreeg een elitestekje in handen van de krachtige US variant OG Kush en hybridiseerde dit stekje met hun 3de generatie autoflowering genen. Naast een korte levenscyclus van 8 weken en een opbrengst binnen tot 400-550g/m², overtuigt Killer Kush met een buitengewoon aromatisch profiel en dikke, dichte toppen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (12)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Killer Kush Auto: De Spaanse autoflowering OG Kush

Er zijn niet veel soorten die door de jaren heen zoveel aandacht hebben gekregen als het Californische cannabis wonder OG Kush. De genetische achtergrond en geschiedenis van Ocean Grown Kush zit vol met legendes en niet geverifieerde informatie, maar hoogstwaarschijnlijk is deze soort ontstaan uit een kruising van Pakistani Kush met Lemon Thai en ChemDawg, de basisplant voor alle Diesel soorten. Sweet Seeds besloot een elitekloon van OG Kush te selecteren en kruiste haar met hun 3de generatie autoflowering genen. Het resultaat werd gedoopt tot Killer Kush Auto.

Killer Kush Auto blijft relatief compact, met een hoogte van ongeveer 60-100cm en voltooit haar korte levenscyclus in 8 weken vanaf zaad. Binnenkwekers kunnen een oogst verwachten tot 450-550g/m² en buitenkwekers oogsten tot wel 50-200g per plant. Deze soort is eenvoudig te kweken en zal dikke en aromatische toppen produceren, bedekt met een laag trichomen. De beste locatie voor het kweken van Killer Kush, hangt af van je persoonlijke voorkeur. Uitmuntende resultaten behaal je zowel binnen, buiten als in een kas.

Aroma's en effecten zijn de belangrijkste kenmerken die hebben geleid tot het internationale succes van OG Kush, en Killer Kush behoudt de meeste attributen. Rokers zullen de typische OG Kush mix ervaren van dennen en zure citroen, gemengd met andere ietwat zure tonen, maar ook zal de invloed van ChemDawg opvallen, gekarakteriseerd door penetrerende brandstofaroma's waar de Diesel soorten zo bekend om staan. Killer Kush Auto is een krachtige soort en zal de klus klaren door sterke Indica effecten te leveren, gecombineerd met gevoelens van euforie.

Killer Kush Auto kan een zeer goed alternatief zijn voor de feminized OG Kush, wanneer kwekers in slechts 8 weken na ontkieming willen oogsten. Sweet Seeds' autoflowering varianten behoren tot de snelsten op de markt en de geadverteerde levenscyclus is in de meeste gevallen zeer realistisch. Als je krachtige OG Kush wiet wil kweken in een korte periode, overweeg dan Killer Kush Auto om de deal te verzegelen.

Killer Kush Auto (Sweet Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders OG Kush x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 23%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 23
Hoogte (Indoor) 100cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (12)
  (12)
  Bekijk alle reviews
  24/Mar/2024

  Angenehme Sorte
  Macht nicht zu stoned. Richtig guter Geschmack , top Keimung . Nice kush Sorte

  M. N.
  12/Oct/2023

  Bella
  Magnifique plante robuste à la croissance "TGV"et aux fleurs odorantes et très résineuses, un miracle de la nature! Et elle envoie de la bombe en plus....ahahah Bravo.L.G

  L. G.
  05/Mar/2023

  Happy
  Fast delivery; Germination 4/4; 120cm Beautifuls

  T. S.
  18/Jul/2021

  Sweet seeds = sweet weed
  Mooie dikke hoofdtop en kleinere toppen rondom,bloemen kleuren aan het einde van de bloei naar de gele kant,erg mooi om zien.De groei en bloei schieten aardig op,na een 10 tal’weken al klaar voor oogst. De fruitige smaak en geur en thc % zit goed,terug een nieuwe indica aanwinst bij.Na cream caramel terug een goeie soort van sweet seeds!

  K. D.
  07/Oct/2020

  Lecker und Robust
  Ist gut gelungen und absolut entspannend in der Wirkung. Geschmack ist etwas untypisch für Kush da dieser eher Richtung Limone / Zitrusfrüchte ging. Aber die Wirkung ist eindeutig Kush. Schaltet einen nicht aus aber entspannt ungemein.

  A. J.
  18/Jun/2020

  The killer
  Easy... fast and furious... Strong and sweet... Indica for ever

  S. R.
  04/Jun/2020

  C'est parti
  Plantée fin mai avec d autres auto elle est la plus grande de toute. On douterait presque que c'est une auto. A voir

  C. L.
  25/May/2020

  La mia preferita!
  E' qualche anno che la coltivo outdoor,in vaso,concimando solo con guano e da sempre soddisfazione! Potente ma non ci giurerei sul 18% di THC!

  L. F.
  19/Aug/2019

  Very fast
  Very fast and very good!! Strong!!

  E. W.
  24/May/2016

  La Killer
  Ottimo prodotto, veloce e potente

  L. C.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Killer Kush Auto (Sweet Seeds) feminized
Killer Kush Auto (Sweet Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.