Deluxe Daddy

De Deluxe Daddy is een makkelijk te gebruiken vaporizer met een verwijderbaar keramisch verwarmingselement. Nadat je het apparaat gereed hebt gemaakt voor gebruik en het op de juiste temperatuur hebt ingesteld, kun je het handsfree gebruiken. Doe hem aan, selecteer de temperatuur en je bent klaar. De vaporisator kan ook gebruikt worden voor aromatherapie. 3 jaar garantie.

149,95 incl. Btw
Uit het assortiment

Kleur: Zwart€ 149.95
 • Kleur: Bamboe € 149.95
 • Kleur: Zwart € 149.95
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Kleur: Bamboe € 149.95 Uit het assortiment
Kleur: Zwart € 149.95 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

Checked_yesKruiden Check_NoConcentraten Check_No Resins Check_NoE-liquids


Deluxe Daddy - Zeer gemakkelijk te gebruiken vaporisator met keramisch verwarmingselement

De Deluxe Daddy is een zeer makkelijk te gebruiken vaporizer die geschikt is voor handsfree gebruik. Het ontwerp kan er dan misschien een beetje ouderwets uitzien, hij doet wat hij moet doen en doet het met charme. Hij kan gebruikt worden om kruiden of oliën/essenties mee te verdampen.

Hoe gebruik je de Deluxe Daddy vaporizer:

Plaats de Deluxe Daddy vaporizer op een stabiel, hard en vlak oppervlak. Zorg voordat je de vaporisator aandoet ervoor dat de ventilatieopeningen aan de onderkant niet geblokkeerd zijn, en draai dan de draaiknop met de klok mee naar de hoogste stand (10) en laat het verwarmingselement gedurende vijf minuten opwarmen.

Terwijl het verwarmingselement zijn werk doet, draai je de kom los van het deel waar het slangetje ingaat en vul je de kruidenholte met je gemalen kruiden, zonder ze al te zeer aan te stampen. Als je gebruik maakt van gemalen kruiden, vergroot je het oppervlak van de stukjes en dit bevordert het vaporisatieproces – druk de kruiden niet aan, dit heeft een contraproductief effect. Voor de beste resultaten gebruik je ten minste genoeg materiaal om het gaasje te bedekken en/of de kom voor de helft te vullen. Draai de onderdelen weer aan elkaar en bevestig de kom aan de uitgang van de vaporisator. (Het gaasje in de kom kan gemakkelijk verwijderd worden door de metalen schijfjes los te schroeven – het bijgeleverde pookje kan gebruikt worden om het te verwijderen.)

Nu (na die vijf minuten voorverwarmen), kun je de draaiknop op de beste temperatuur voor jouw kruiden instellen (meestal is dat tussen 6 en 8; een lagere temperatuur is beter voor het gebruik van de bijgeleverde olieverspreider voor aromatherapie) en beginnen met inhaleren. Als je gewend bent om heel diep en snel te inhaleren, zou je de draaiknop op 9 moeten instellen.

Na gebruik doe je het apparaat uit en laat je het afkoelen voor ten minste 15 minuten alvorens het schoon te maken en/of de kom te hervullen.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart of rode bamboe

Inhoud:
Deluxe Daddy vaporizer
Gebruiksaanwijzing (Engels) en quick start guide (Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans)
Kom
Deel waar de slang ingaat
Pookje
Gaasje
Olieverspreider voor aromatherapie

De Deluxe Daddy vaporizer heeft 3 jaar garantie voor het verwarmingselement (alleen voor het verwarmingselement en het elektronische deel)

VIDEO

Type Desktop
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Deluxe Daddy
Deluxe Daddy
Deluxe Daddy
Deluxe Daddy
Deluxe Daddy
Deluxe Daddy