Indian Kush (VIP Seeds) feminized

Indian Kush is een harsachtige, bijna zuivere Indica, waarin de beroemde Black Domina is gecombineerd met een kort bloeiende Kush soort. Ze biedt een goede verhouding tussen bloeiperiode en opbrengst en ontwikkelt enorm dichte toppen. Binnen kan 350g/m² worden behaald in 60 dagen bloeien en buitenkwekers zien in september ongeveer 350-500g per plant.

18,00
13,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 13.50
 • Aantal zaden: 3 € 13.50
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds - Indian Kush: Keiharde toppen barstend met kleverige hars

Indian Kush van VIP Seeds is een soort voor liefhebbers van extra harsachtige Kush varianten. Ze is een kruising van de beroemde Black Domina (Black Indian), die bekend staat om haar overvloedige hars productie, en een zorgvuldig handgeselecteerde Kush soort. De Kush soort, die voor deze kruising is gebruikt, heeft een opmerkelijk korte bloeiperiode, een kweekeigenschap die in Indian Kush behouden is. Kwekers krijgen een uitmuntende verhouding tussen de bloeiperiode en uiteindelijke opbrengst.

Indian Kush is in staat binnen tot wel 350g/m² te produceren in een korte bloeiperiode van 60 dagen. Buitenkwekers kunnen, onder goede omstandigheden, 350-500g per plant oogsten. De toppen van Indian Kush zijn keihard, barsten met hars en stralen peperachtige aroma's uit van Black Domina, gemengd met unieke, aardse tonen van Kush. Wanneer het oogstmoment nadert, zullen de bladeren donkerpaars tot bijna zwart kleuren. Indian Kush is met 80% een bijna zuivere Indica.

Liefhebbers van een sterke, narcotische stone zullen hun geluk niet op kunnen. De high van Indian Kush is diep ontspannend en daarom met name geschikt voor gebruik in de avond. Consumptie overdag is echter absoluut denkbaar en zal resulteren in een hele dag van complete ontspanning, zonder veel lichamelijke activiteit. Indian Kush ontspant zowel lichaam als geest en heeft een enorm couch-lock potentieel.

Het kruisen van Black Domina met een handgeselecteerde Kush variant heeft goed uitgepakt. Twee kort bloeiende Indica's maakten samen een nieuwe, die het proberen waard is, met kenmerken die mooi verpakt zijn in een prachtige Indica met donkere bladeren.

Genetica 80% Sativa / 20% Indica
Ouders Indian Black x Kush
Bloeitijd 60 days
THC Hoog
Opbrengst Indoor 350 g/m2
Opbrengst Outdoor 350-500 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Indian Kush (VIP Seeds) feminized
Indian Kush (VIP Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.