Auto Afghani (VIP Seeds) feminized

Auto Afghani van VIP Seeds produceert binnen tot 350g/m² in een levenscyclus van 55-65 dagen. Deze soort is een kruising van een zeer gestabiliseerde Skunk No.1 met een klassieke Afghan en Ruderalis. Intense aroma's, variërend van zoet tot muskusachtig, kunnen worden verwacht, maar ook prima hybride kracht en sterke effecten. Duurzame Skunk gekruist met harsachtige Afghani is betrouwbaar!

18,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 18.00
 • Aantal zaden: 3 € 18.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds – Auto Afghani: Harsachtig, snel en enorm betrouwbaar

Auto Afghani overtuigt met een zwaar gestabiliseerde, genetische achtergrond, bestaande uit Skunk No.1, Afghani en Ruderalis om de autoflowering eigenschap te verkrijgen. Het hybridiseren van zuivere Afghan genen met Skunk wint niet de originaliteitsprijs, maar het is natuurlijk wel een fantastisch idee als betrouwbare groei en geweldige hybride kracht de beoogde doelen zijn.

Auto Afghani kan worden beschouwd als de autoflowering versie van Afghan Skunk, een old-school klassieker, zeer populair bij beginners en gewaardeerd om de combinatie van een grote oogst met een herkenbaar aroma. Ze heeft het vermogen om binnen tot 350g/m² te produceren in een korte levenscyclus van slechts 55-65 dagen en levert tot 60g per plant als er buiten wordt gekweekt. Deze planten zijn robuust, stevig en zeer productief als het gaat om de productie van hars. Auto Afghani bloemen zijn identiek aan de niet-autoflowering versie als het gaat om de hoeveelheid hars.

THC niveaus in Auto Afghani werden getest op 17-19%. Rokers hoeven niet te vrezen dat de effecten niet voldoende zijn. De high is sterk, diep ontspannend en past geweldig bij de zoete en muskusachtige aroma's, die de smaak domineren. Auto Afghani toppen stralen overheerlijke geuren uit, naarmate het oogstmoment dichterbij komt: Zoete Afghani aardsheid, gecombineerd met prikkelende Skunk.

Deze autoflowering soort is een geweldige optie voor kwekers die zoeken naar eenvoud, betrouwbare groei en zeer snelle resultaten. Ze is een indica-dominante soort en haar ouders vormen een perfecte symbiose met elkaar.

Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders Afghan x Skunk x Ruderalis
Bloeitijd 55-65 days
THC 17-19%
Opbrengst Indoor 350 g/m2
Opbrengst Outdoor 35-60 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Afghani (VIP Seeds) feminized
Auto Afghani (VIP Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.