Bud Boy Percolator Bong Zwart Acryl

De fabuleuze Bud Boy bong met een klassieke buisvorm heeft een ingebouwde chillum alsmede een bubbler/percolator die je rook koelt. Dat levert ongelofelijke sterke, maar zachte hijsen op. De bong is zwart met een doorzichtig middenstuk, waardoor ze er elegant uitziet. De totale hoogte is 43cm en de diameter 50mm. Gemaakt van onverwoestbaar acrylplastic.

25,00 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Bud Boy - Percolator Bong Acrylplastic: Monsterlijke Hijsjes En Koele Rook

De zwarte Percolator Bong van Bud Boy ziet er op het eerste gezicht uit als een gewone bong. Zo heeft ze een klassieke vorm met een grote buis en een brede basis. Dat deze bong iets aparts is, wordt duidelijk als je haar aan een nadere inspectie onderwerpt. En natuurlijk als je de allereerste hijs neemt!

De bong heeft een ingebouwde chillum die je rook in het water verspreidt en een percolator/bubbler die de rook koelt. Neem een hijs en je staat versteld van hoe zacht en koel de rook van je Bud Boy Percolator Bong is! Toch zorgt ze voor excellent sterke hijsen. Ongeveer in het midden van de bong heeft de Bud Boy een extra opening, voor een aanpasbare rookervaring.

De bong is vervaardigd van onverwoestbaar acrylplastic en het middenstuk is doorzichtig, waarmee ze er bijzonder elegant uitziet. Zelfs de metalen bowl is zwart en dat zie je niet vaak. Het Bud Boy logo is op de bovenkant geëtst, vlakbij het comfortabele siliconen mondstuk. De bong is 43cm hoog en heeft een diameter van 50mm. Ze wordt geleverd met een siliconen ring voor het mondstuk en een dekseltje van siliconen.

Hoogte 43cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bud Boy Percolator Bong Zwart Acryl
Bud Boy Percolator Bong Zwart Acryl