Glazen Kush Bong HYDRA

(1)

Vergaap je aan de geheel glazen constructie van de Hydra bong van Kush Bong. Deze waterpijp is echt een meesterlijk, elegant stuk glaswerk en een ideaal pronkstuk voor stoners. Gebruik de bong waar die voor bedoeld is en na een aantal hijsjes proef je het verschil dat kwaliteitsdesign levert. Verwen je zintuigen.

42,50 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kush Bong - Hydra: Prachtig Vervaardigd Voor Een Hemelse Smaak

Glazen bongs staan erom bekend een betere smaak en zachtere hijsjes te leveren. Resistent tegen chemicaliën of stoffen die de smaak van je wiet aantasten, want glas heeft een minieme uitlogingsgraad. Gebruik deze bong avond na avond en geniet van hetzelfde verse aroma als bij de eerste keer. Zolang je hem maar schoonmaakt.

Een mondstuk van 30mm in diameter en een glazen socket van 14,55mm zorgen dat je in staat bent hem vol te stoppen met behoorlijk wat wiet. De glazen socket is daarnaast eenvoudig te verwijderen. Ideaal voor sterke hijsjes. Met een hoogte van 19cm is deze bong groot genoeg om opgemerkt te worden, maar niet zo log dat hij niet rond te geven is op een huisfeestje. Bovendien is hij voorzien van een gegraveerd Kush Bong logo en weegt hij slechts 215 gram. De betrouwbare smaak en het vakkundige design maken deze Hydra bong van Kush Bong perfect.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  13/Nov/2019

  Kush bong "hydra"
  The bowl is a little too close to the face, but that's the only con I can come up with, because of the fixed pull through, you get maximum cooling tru the water... Also looks nice

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Glazen Kush Bong HYDRA
Glazen Kush Bong HYDRA