Welkom In Het Paradijs

Je hebt het hele jaar hard gewerkt en er is maar één ding waar je naar verlangt. Vakantie! Wellicht is jouw reis verknald of zelfs volledig geannuleerd vanwege de huidige omstandigheden. Wat een teleurstelling!

Landingspage image ScratchWin 900x450_NL

Toch kunnen wij je verrassen met goed nieuws. Alle reizen met Zamnesia Airlines gaan namelijk gewoon door. Welkom aan boord van de Zamnesia Paradise. Door simpelweg iets in onze webwinkel te kopen, krijg je een gratis boarding pass bij je bestelling. Met deze passes heb je recht op paradijselijke prijzen, die je meenemen op reis naar hemelse werelden. Op elke pass valt een prijs. Een leuke actie zonder stress dus voor onze fantastische klanten!

Vanwege de toenemende stroom werden we gedwongen de stoelverdeling opnieuw in te delen. We werken daarom nu met Zamnesia Airlines 1 ster-, 2 sterren- en 3 sterren-tickets. De gereserveerde zitplaatsen zijn afhankelijk van de hoogte van je bestelbedrag. Als je meer spendeert, is je presentje exclusiever. Bestel er dus vrolijk op los en verdien exclusieve prijzen. Hier wat info over de stoelverdeling:

Class
  Bestelbedrag
Zamnesia Airlines  ⭐  ster-ticket:   Bestelbedrag < €50,-
Zamnesia Airlines  ⭐⭐  sterren-ticket:   Bestelbedrag = €50 - €100
Zamnesia Airlines  ⭐⭐⭐  sterren-ticket:   Bestelbedrag > €100,-

* Exclusief verzendkosten

Landingspage image Zamnesia Airplane 2020%20(22 06 2020)

BETREED HET PARADIJS

Voorwaarden

De kraskaart geeft je recht op een gratis product dat te verzilveren is bij je volgende bestelling. De codes zijn geldig tot de vervaldatum op de kaart. Iedere week verwisselen we de prijzen. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt. De code van de boarding pass is uniek en werkt slechts eenmalig met het gekoppelde account.

We zijn niet in staat je prijs te verzenden als de waarde niet voldoet aan het vereiste minimumbedrag voor het land waar je woont. Mocht je een prijs winnen die we niet naar jouw gewenste bestemming versturen, neem dan contact met ons op.

Zamnesia behoudt zich het recht voor de actie op elk moment zonder kennisgeving vooraf te veranderen, uit te breiden, te onderbreken, annuleren, verwijderen of anderszins te wijzigen.