Welkom Aan Boord Van Zamnesia Airlines

Zamnesia Airlines

Dames en heren, hier spreekt gezagvoerder Zammi. Welkom aan boord van vlucht ZAM420 naar het Zamnesia-paradijs.

Om het boarden soepel te laten verlopen, verzoeken we je vriendelijk om je boarding pass bij de hand te houden en de Algemene Voorwaarden zorgvuldig door te nemen. Passagiers kunnen nu via onze betalingspagina aan boord gaan. Houd je kraskaart dus bij de hand, vul je vouchercode in bij het afrekenen en claim je paradijselijke geschenk.

De weersverwachtingen zijn gunstig en we hebben de wind in de rug. We verwachten daarom dat we ongeveer vijftien minuten eerder in het Paradijs landen. Tijdens de vlucht is het toegestaan om joints te roken. Maak je gordels vast, klap je tafeltje in en zet je stoel rechtop. Bedankt dat je hebt gekozen voor Zamnesia Airlines. Namens de bemanning heten we je van harte welkom aan boord. Geniet van de vlucht.

Stoelindeling

Door de enorme belangstelling hebben we voor een optimaal vluchtschema de stoelindeling aangepast. Bij Zamnesia Airlines kun je nu kiezen uit Economy, Premium Economy, Business en First Class tickets. De stoelen zijn bepaald op basis van de waarde van je bestelling. Hoe meer je besteedt, hoe exclusiever je geschenk. Dus hoe meer je bestelt, hoe mooier de prijs. Onze stoelindeling is als volgt:

Class
  Bestelbedrag
Zamnesia Airlines Economy Class:   Bestelbedrag < €40,-
Zamnesia Airlines Premium Economy:   Bestelbedrag = €40 - €80
Zamnesia Airlines Business Class:   Bestelbedrag = €80 - €120
Zamnesia Airlines First Class:   Bestelbedrag > €120,-

* Exclusief verzendkosten

 

Zamnesia Airlines

WINKEL VERDER

Algemene Voorwaarden

Met de kraskaart heb je recht op een gratis product dat je bij je volgende bestelling kunt claimen. Vul de vouchercode op de betalingspagina in om je geschenk te ontvangen. Je kunt je codes inwisselen t/m de vervaldatum die op de kraskaart staat. Elke week kun je andere prijzen winnen. Je kunt geschenken niet omruilen voor een ander product, contant geld of een tegoed. Alle zaad-gerelateerde geschenken worden geleverd door de zadenbank Zamnesia Seeds, tenzij anders vermeld. Je kunt de vouchercodes van deze promotie niet in combinatie met andere vouchers gebruiken. Er geldt mogelijk een verschil in minimum bestelbedrag voor de verschillende klassen van de kraskaarten.

Deze promotie is geldig zolang de voorraad strekt. De code van je boarding pass is uniek, en werkt eenmalig en alleen in combinatie met het gelinkte account. We kunnen je prijs niet versturen als je bestelling niet voldoet aan de minimale bestelwaarde die voor jouw land geldt. Als je een prijs wint die we niet naar jouw locatie mogen versturen, neem dan contact met ons op.

Zamnesia behoudt zich het recht voor op het veranderen, uitbreiden, uitstellen, annuleren, verwijderen of anderszins aanpassen van deze promotie, op elk moment en zonder daarvan vooraf melding te hoeven maken.