King Louis Garcia (Growers Choice) Feminized

Growers Choice staat bekend om zijn krachtige hybriden, en King Louis Garcia is wat dat betreft geen uitzondering. Deze 70% indica produceert prachtige paarse toppen met een ijzige laag trichomen boordevol terpenen en meer dan 30% THC. Als je op zoek bent naar een soort die je helemaal omver zal blazen en zal verdoven, dan is dit de strain voor jou!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Growers Choice - King Louis Garcia: nakomeling van King Louis en Cherry Garcia

Zoals haar naam al doet vermoeden, is King Louis Garcia afkomstig van King Louis (OG Kush x LA Confidential) en Cherry Garcia (Animal Cookies x 3x Crazy). Beide oudersoorten staan bekend om hun sterkte, hoewel King Louis vooral fysieke effecten heeft, en Cherry Garcia energieker en cerebraler is. Door de twee te combineren, was Grower's Choice in staat om een indica met veel THC te creëren, resulterend in een effect dat het lichaam ontspant en tegelijkertijd de geest stimuleert!

Dankzij haar genen en stabiliteit groeit King Louis Garcia erg krachtig. Verwacht compacte planten van 80-120cm binnen en 150-200cm buiten. Hoewel ze voor 70% indica-dominant is, groeit ze als een hybride, met sterke stengels, gemiddelde internodes en heldergroen blad. Dankzij haar hoge stresstolerantie reageert ze goed op verschillende trainingstechnieken. Bovendien maakt haar weerstand tegen ongedierte en schimmels haar een uitstekende keuze voor buitenkwekers. Gemiddeld duurt het ongeveer acht weken voordat ze is uitgebloeid, waarna je tot wel 750g/m² kunt oogsten.

Als het eenmaal oogsttijd is, zal King Louis Garcia je belonen met compacte paarse toppen met vuurrode stampers. Ze produceert veel hars, wat de wiet een ijzige uitstraling geeft en een aroma dat frisse limoen- en dennentonen combineert met aardse ondertonen en vleugjes kruiden. Een getrainde neus zal ook subtiele fruitige aroma's oppikken, die ze van Cherry Garcia heeft geërfd. Met meer dan 30% THC is King Louis Garcia supersterk, resulterend in effecten die het hele lichaam verdoven en de geest in een euforische roes brengen.

King Louis Garcia (Growers Choice) Feminized Product Informatie
Merk Growers Choice
Ouders original King Louis x Cherry Garcia
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 30%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 700-750 gr/m²
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
King Louis Garcia (Growers Choice) Feminized
King Louis Garcia (Growers Choice) Feminized