Clarity Microdosing Pack

(27)

Steeds meer mensen doen aan microdosing en daar zijn goede redenen voor. Dit bijzondere pack is door Zammi ontworpen en biedt precies wat de naam suggereert. Het bevat 6 individueel verpakte doses van 1g verse psilocybine truffles. Microdosing was nog nooit zo makkelijk, ongeacht of je er net mee begint of dat je al een ervaren tripper bent!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (27)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - Clarity Microdosing Pack: welkom in de wereld van microdosing

Psilocybine is een krachtige stof die, net als andere natuurlijke psychedelica, wereldwijd al eeuwenlang een belangrijke plaats heeft in spirituele rituelen. Psilocybine paddenstoelen en truffles worden doorgaans gebruikt om langdurige trips op te wekken. Deze worden vaak gekenmerkt door intense euforie, een fysiek effect en hallucinaties. Sinds de opkomst van microdosing verandert onze kijk op dit oeroude middel en de manier waarop we het gebruiken. Met zorg bereide microdoseringen helpen mensen om meer uit hun dagelijks leven te halen, zonder de overweldigende ervaring van een intense trip.

Wat is microdosing?

Microdosing is precies wat de naam impliceert: het gebruik van kleine doses (tussen 0,2-1,0g) psilocybine paddenstoelen of truffles. De exacte dosis varieert, afhankelijk van de sterkte van de magic mushrooms of truffles, of ze vers of gedroogd zijn (droog zijn ze meer geconcentreerd), maar ook de gevoeligheid en de lichaamsbouw van de gebruiker. Ieder mens is natuurlijk anders, maar er zijn een hoop mogelijke voordelen gemeld na het gebruik van psychedelica op deze manier. Deze variëren van verhoogde productiviteit tot meer creativiteit. Voor een beter beheersbare ervaring en om het opbouwen van een tolerantie voor de actieve stoffen in de magic mushrooms of truffles te voorkomen, wordt meestal aangeraden om het Fadiman protocol te volgen. Daarbij neem je een maand lang om de 3 dagen een microdosis.

Microdosing is een makkie met Zamnesia

Bij Zamnesia zijn we toegewijd om je ervaring met psychedelica zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom hebben we het Clarity Microdosing Pack samengesteld. Hierin vind je 6 individuele doses van 1g verse magic truffles, waarmee microdosing makkelijker is dan ooit. Je kunt de truffles vers eten, er thee van zetten of ze tot een fijn poeder malen en in gelcapsules stoppen.

Bijwerkingen en voorzorgsmaatregelen

Let op: Veel mensen zweren bij de voordelen van microdosing. Toch is er meer onderzoek nodig om volledig te begrijpen wat de impact van microdosing met psilocybine op het lichaam is. Tot dusver hebben mensen na microdosing onder andere de volgende ongewenste bijwerkingen gemeld:

  • Verhoogde angst
  • Verminderde eetlust
  • Insomnia
  • Maag-darmproblemen
  • Verminderde energie, stemming of concentratie
  • Cognitieve problemen

Onthoud dat wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van microdosing nog in de kinderschoenen staat. Er is dus nog veel onbekend over de mogelijke gevolgen ervan voor de gezondheid. Overweeg om je huisarts te raadplegen voordat je met microdosing begint.

Disclaimer: We zijn geen artsen en deze producten zijn niet bedoeld voor medicinaal gebruik. Overweeg je om psilocybine therapie te proberen? Raadpleeg dan je huisarts.

Bewaren

Het Clarity Microdosing Pack bevat verse magic truffles. Ongeopend blijft dit product in de koelkast bij een temperatuur van 4–8°C maximaal 3 maanden houdbaar. Eenmaal geopend, binnen 3 weken gebruiken. Een losse, geopende dosis blijft in de koelkast maximaal 2 dagen goed.

Clarity Microdosing Pack

Clarity Microdosing Pack

Clarity Microdosing Pack Product Informatie
Variëteit Magic Truffels Tampanensis
Type Magic Truffels

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (27)
    (27)
    Bekijk alle reviews
    21/Mar/2024

    Como su nombre indica
    En las primeras tomas he notado un cierto enfoque y concentración sin la excitación propia del café u otros excitantes. Sigo con el protocolo, pero es cierto que hay días que no noto nada.

    V. P.
    17/Mar/2024

    Effet indesirables
    Aucun effet de tripe ni de clarté ni de quoi que ce soit d’ailleurs,je les ai jeté car ça ma rendu juste malade pendant 2 jours toxique

    D. P.
    01/Mar/2024

    Encore decue
    Pas d effets énergie ou clarté je suis à la 3 ème prise rien du tout comme le valahalla 0 effets ce sont des champis ou des noisettes que vous vendez ?

    K. L.
    01/Mar/2024

    Microdosis clarity
    Compré pensando que tendría otro sabor y efectos, me salieron a lo mismo, entiendo que con el segundo paquete podré notar algo mas

    G. D.
    25/Feb/2024

    Sans effet
    Personnellement, l'expérience n'a pas été concluante, que ce soit avec le protocole Fadiman ou Stamets

    F. L.
    14/Feb/2024

    Nausées
    Avec des amis 13g = excellentes sensation de clarté alors qu’un gramme en solo = nausées Bizarre. Je continue ! Est-il possible d’améliorer l’ouverture ?

    F. L.
    15/Jan/2024

    Rust en ruimte in mijn hoofd
    De truffels geven mij rust en ruimte in mijn hoofd. Ook meer geduld en alles zie ik wat luchtiger. Dit is de 2e x dat ik aan het microdosen ben en niet voor niets! Het brengt mij zoveel! Ik kan het iedereen aanraden. Zoek je ‘sweet spot’ op qua hoeveelheid en schema, bij iedereen is dat anders.

    S. M.
    11/Jan/2024

    Efficace
    Bien plus en forme depuis que je les prends

    N. P.
    09/Jan/2024

    clarté
    j'ai aimé l'ambiance ou justement les choses semblées clairs, limpides, tout coulés de source en douceurs, avec quelques vagues bienvenues pour une expérience plus riche, super microdosing !

    P. D.
    12/Dec/2023

    Helder hoofd
    Betere concentratie als je even door moet buffelen. Ik heb er veel baat bij.

    V. R.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Clarity Microdosing Pack
Clarity Microdosing Pack
Clarity Microdosing Pack
Clarity Microdosing Pack
Clarity Microdosing Pack
Clarity Microdosing Pack
Clarity Microdosing Pack
Clarity Microdosing Pack
Je bezoekt onze Nederlandse website.