GDP Auto x Gumberry Auto (Garden Of Green) Feminized

(1)

De evenwichtige autoflower GDP Auto x Gumberry Auto scoort op vele fronten. De soort heeft een THC-gehalte van ongeveer 21% en zorgt daarmee voor een snelwerkend, rustgevend en opbeurend effect dat uren aanhoudt. Bovendien heeft de plant een verrukkelijk aroma van zoet tropisch fruit en levert ze zowel binnen als buiten aanzienlijke oogsten op.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Garden of Green - GDP Auto x Gumberry Auto: sterk, rustgevend effect

Smaak, snelheid en productiviteit komen samen in GDP Auto x Gumberry Auto van Garden of Green. Deze autoflower heeft een hoop om van te houden, waaronder maar liefst 21% THC en indica-dominante genen (60%). Na een ongecompliceerde, snelle groei beloont de soort je met een rijke oogst. De toppen zien er prachtig uit: ze ontwikkelen vaak een paarse kleur en vallen op door hun dikke laag glinsterende trichomen. Bovendien verspreiden ze een fruitig aroma waar veel blowers maar geen genoeg van kunnen krijgen!

De sterke en robuuste GDP Auto x Gumberry Auto gaat met hoge snelheid door de groei en bloei. Ongeveer 55 dagen na het kiemen is ze al klaar om geoogst te worden. De plant is bovendien geweldig voor beginners, niet alleen vanwege de snelheid, maar ook vanwege de afmetingen. Een rijpe plant is tussen de 90 en 120cm hoog en daarmee goed onder controle te houden. De soort past bijna overal en kan makkelijk verstopt worden tussen combinatieplanten. Binnen zijn bij optimale omstandigheden oogsten van maximaal 550g/m² haalbaar en buiten een indrukwekkende 700g/plant.

Blowers die dol zijn op wiet met een rijke smaak, wacht een fruitige traktatie met GDP Auto x Gumberry Auto. Het aroma bevat een intense snoepachtige zoetheid en tonen van tropische vruchten en bessen. Draai een joint, vul een bowl of trek je schort aan en ga in de keuken aan de slag om van deze heerlijke wiet te genieten. Het effect is geweldig als je even tot rust wilt komen en ontspannen. Behalve opgewekt voel je je al snel vredig en helemaal op je gemak.

GDP Auto x Gumberry Auto (Garden Of Green) Feminized Product Informatie
Merk Garden of Green
Ouders GDP Auto x Gumberry Auto
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Autoflowering
THC 21%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
GDP Auto x Gumberry Auto (Garden Of Green) Feminized
GDP Auto x Gumberry Auto (Garden Of Green) Feminized