BlackJack (Nirvana) feminized

(3)

Black Jack, ontwikkeld door de breeders van Nirvana, is de feminized nakomeling van Black Domina en Nirvana's eigen Jock Horror. Ze ontwikkelt harde toppen en enorme kelken die rijkelijk bedekt zijn met een dikke laag hars. Haar sterke, smakelijke toppen wekken een langdurige, verkwikkende high op. Deze gaat gepaard met een aangename, rustgevende lichamelijke buzz.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Nirvana - Black Jack: wake and bake perfectie

Black Jack is een ongeëvenaarde sativa-dominante hybride. Ze is ontwikkeld door de fijne mensen van Nirvana. Black Jack is een kruising tussen de beruchte Black Domina en Nirvana's Jock Horror. Ze combineert de geweldige kenmerken van beide ouders op prachtige wijze. Het resultaat is een sterke wietplant met een intens en aangenaam aroma en verkwikkende effecten.

Black Jack ontwikkelt lange takken met veel weelderige toppen die bedekt zijn met een dikke laag hars. De soort is perfect om binnen te kweken, aangezien ze goed gedijt in een gecontroleerde omgeving. Maar dankzij haar kleine gestalte is ze ook geschikt voor discrete buitenteelt. Onder een ervaren hand laat ze echt zien waar ze toe in staat is. Onder ideale omstandigheden kan Black Jack binnen tot 400–500g/m² opleveren na 8-9 weken bloei.

Na het curen van de toppen merk je een heerlijk aangenaam aroma. Ze smaakt ook fantastisch en dat 'verstikkende' effect blijft achterwege bij het roken. Het THC-gehalte schommelt tussen 16-21% en ze bevat ruim 0,6% CBD. Hiermee produceert Black Jack intense effecten, terwijl ze je in fruitige, aardse rookwolken hult. Je geniet van een opwindende, stimulerende buzz en een stoot motivatie, waardoor deze soort de perfecte aanvulling is op je ochtendkoffie.

Black Jack is een uitstekende keuze voor mensen met wat kweekervaring die zoeken naar een fascinerende en unieke sativa-dominante wietplant. Ze stelt elke wietkenner tevreden en levert formidabele oogsten. Koop de zaadjes bij Zamnesia en probeer deze ongelooflijke hybride zelf!

BlackJack (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Black Domina x Jock Horror
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  22/Jan/2023

  Schnell und sicher
  Wirklich unglaublich schneller Versand... Qualität sowieso danke

  T. M.
  22/Dec/2016

  Amazing
  Etwas für Kenner und Liebhaber von starkem gewächs, nicht für jedermann geeignet da es schon sehr stark wirkt, leicht bitterer Geschmack, selbst unter 400w NDL schon sehr gute Ergebnisse, stark mit Kristallen überzogen in der Endphase, sehr zu empfehlen, immer wieder gern dazu gestellt,

  J. W.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
BlackJack (Nirvana) feminized
BlackJack (Nirvana) feminized