Aurora Indica (Nirvana) feminized

(4)

Aurora Indica is een hybride, gemaakt door het kruisen van een Northern Light en een Afghan. De plant blijft nogal klein, maar produceert grote, zware hoofdtoppen (cola) en enorme hoeveelheden hars. Aurora Indica is een van de meest krachtige Indica soorten. Alle zaadjes zijn gefeminiseerd en zijn snelbloeiend.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Aurora Indica is een hybride van Afghan en Northern Light met een extreme hars productie.

Aurora Indica is een gefeminiseerde soort voor medicinaal gebruik met de genen van Northern Light en Afghan. Haar genetische wortels bestaan uit 90% Indica en 10% Sativa. Haar medicinale potentie is gebruikt voor behandelen van hyperactiviteit en slapeloosheid. De buitengewoon hoge harsproductie maken het een perfecte plant voor hasj; de hasj gemaakt van Aurora Indica is bijna zwart en heeft een sterke smaak.

Aurora Indica groeit als een typische sterke Indica: de takken met dikke, sterke stelen blijven laag en dichtbij en haar stevige, compacte structuur maken haar ideaal voor kweken in een SOG-omgeving. Haar stampers blijven wit, zelfs tijdens het rijpen, maar in koudere klimaten kunnen de bladeren rood kleuren. De bladeren van Aurora Indica zijn donker en breed en de geur is zeer kruidig, het zorgt ervoor dat de kweker uitkijkt naar de oogst.

Aurora Indica heeft een bloeiperiode van 7-9 weken en kan wel 400-500 g/m opbrengen in een SOG-omgeving. Haar toppen zijn dicht en overspoeld met kristallen en zorgen voor een sterke, ontspannen lichamelijke buzz met een kalmerend effect. De smaak van de wiet van Aurora Indica is ietwat zoet, fruitig en kruidig. Aurora Indica is geschikt voor zowel de binnen- als de buitenkweek.

Aurora Indica (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Afghani x Northern Lights
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 17%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
  (4)
  Bekijk alle reviews
  31/Aug/2020

  100%
  5 out 5 germinated and are growing nice so far

  J. L.
  18/May/2020

  Great
  100% germé parfaite

  G. F.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Aurora Indica (Nirvana) feminized
Aurora Indica (Nirvana) feminized