Snow White (Spliff Seeds) feminized

(1)

De feminized Snow White van Spliff Seeds is de epiloog van een genetisch drama met acteurs als White Widow, Cinderella 99 en Northern Lights Special. Deze 80% Indica heeft een levendige groei en een enorme harsproductie. Binnen worden deze planten niet hoger dan 60-80 cm, maar de opbrengst van 500-600 g/m² is wel zeer indrukwekkend. Deze uiterst krachtige en medicinale wiet slaat je van je sokken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - Snow White: Een wiet met medicinale waarde die je van je sokken slaat

De feminized Snow White van Spliff Seeds is een 80% Indicasoort met een levendige groei en een extreem hoge harsproductie. Dit is de zeer krachtige en productieve epiloog van een genetisch drama met acteurs als Cinderella 99, White Widow en Northern Lights Special. Deze recentelijk opnieuw uitgevonden Snow White is een zeer stabiele variëteit met een compactere groeistructuur en hogere THC-gehalten dan haar voorganger en ontwikkelt zeer gelijkmatige planten met haast geen differentiaties. Haar voorganger had tot 10 bloeiweken nodig, maar deze nieuweling ontwikkelt binnen slechts 8 weken haar schitterende limoengroene vossenstaarten die bedekt zijn met hars en dikke, oranje-bruine haren.

Snow White van Spliff Seeds is een kleine plant en wordt niet veel hoger dan 60-80 cm in een indoor opstelling (buiten 150+ cm), en toch levert deze soort een ongelooflijk grote hoeveelheid vette en harsrijke toppen op. Binnenshuis moet je niet raar opkijken als je na een bloeiperiode van 8-9 weken een oogst krijgt van 500-600 g/m² - buiten loopt de gemiddelde opbrengst tegen september/oktober op tot 350 g/plant. De SOG-methode in combinatie met een hydrocultuursysteem is de perfecte opstelling voor het verkrijgen van een maximale opbrengst.

Snow White cannabis heeft een geur waarin je duidelijk de invloed van Northern Light kunt ontwaren. De geur is aardachtig maar met hinten van zoet fruit, en je tong en gehemelte zullen genieten van de zoete en fruitige smaak die doet denken aan suikerspin. De high is erg krachtig en narcotisch, dit spul is in staat om beginnende stoners compleet van de kaart te brengen - medicinale gebruikers kunnen deze wiet waarderen om haar positieve uitwerking op misselijkheid, spierspasmen, krampen, depressie, maag- en darmstoornissen en stress.

Snow White (Spliff Seeds) feminized Product Informatie
Merk Spliff Seeds
Ouders Northern Lights Special x White Widow x Cinderella 99
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) 80cm
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 300-350 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  05/Mar/2022

  top Sorte
  alles wie in der Beschreibung 4wochen veg, 8wochen Blüte perfekt

  F. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Snow White (Spliff Seeds) feminized
Snow White (Spliff Seeds) feminized