White Widow (Spliff Seeds) feminized

De feminized White Widow van Spliff Seeds is een korte en gedrongen plant, maar de kwaliteit en kwantiteit zijn van de bovenste plank. Genen van Braziliaanse Sativa, een Zuid-Indiër en Northern Lights Special creëerden een waar THC-monster met een zure en zoete smaak en een pittig-zoete nasmaak. Door het hoge THC-gehalte is deze wiet zeer geschikt als medicinaal middel, vooral als pijnstiller.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - White Widow: Een THC-monster met een zure en zoete smaak

De feminized White Widow van Spliff Seeds is een korte en gedrongen plant die binnenshuis niet boven de 60-90 cm uitkomt - buitenshuis bereikt dit ware THC-monster een hoogte van 150 cm. De genen van Braziliaanse Sativa, een Zuid-Indiër en Northern Lights brengen een plant voort met marihuana van de bovenste plank, zowel de kwaliteit als de kwantiteit zijn uitmuntend. White Widow is een zeer goede producent en levert binnenshuis een gemiddelde opbrengst van 450-550 g/m² op - buiten kun je een oogst verwachten van 450 g/plant.

Binnenshuis heeft White Widow van Spliff Seeds slechts 7-8 weken nodig om haar THC-rijke, grote en compacte toppen te ontwikkelen met een typische Indicageur. Het gedroogde eindproduct heeft een zoete en zure geur, met een vleugje blauwe bes. De smaak is net zo aangenaam en de White Widow veroorzaakt een lichamelijk ontspannende en krachtige stonede high en heeft een zure en zoete smaak met een pittig-zoete nasmaak. Deze wiet is niet geschikt voor zwakke longen en heeft medicinale waarde bij gevallen van slapeloosheid, spierpijn, gewrichtspijn en pijn in de lende.

White Widow (Spliff Seeds) feminized Product Informatie
Merk Spliff Seeds
Ouders Brazilian Sativa x South Indian x NL Special
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 450g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow (Spliff Seeds) feminized
White Widow (Spliff Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.