7th Wave (Super Strains) feminized

(2)

7th Wave van Super Strains is een zeldzame Indica. Ze groeit goed en is geschikt voor alle niveaus van kweekervaring en is met name geknipt voor de buitenkweek. Deze soort biedt redelijke groeitijden en een gulle opbrengst. 7th Wave veroorzaakt een unieke high, die je zal verleiden en je terug laat komen voor meer; ze is anders dan iedere andere beschikbare soort - waarlijk enig in haar soort.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Super Strains - 7th Wave: Een Indica met een unieke high die door iedereen uitgeprobeerd moet worden.

7th Wave van Super Strains is een Afghaanse Indica met iets eigens. Ze is een sterke groeier die zeer geschikt is voor de buitenkweek en door haar taaiheid is deze soort een geweldige toevoeging aan je tuin en een goed beginpunt voor een beginner.

De ongebruikelijk high doet mensen naar deze soort terugkomen. In tegenstelling tot de meeste Indica's geeft 7th Wave je niet een zware, lichamelijke stone, maar stuurt ze je op een hoogvliegende, cerebrale high; deze high verschilt echter op subtiele wijze van de cerebrale highs die je bij de meeste Sativa's tegenkomt. Hij is bijna onbeschrijflijk en moet ervaren worden om echt gewaardeerd te kunnen worden. Ze zal je achterlaten in een staat van contemplatie en introspectie. Geweldig voor stille ontspanning en het beoordelen van de wereld om je heen, ze inspireert je tot een uitdagende creativiteit.

Hoewel de sterke genetische samenstelling van deze soort haar in staat stelt om buitenshuis te gedijen, zal 7th Wave het binnen ook goed doen. Als je haar in een kweekruimte kweekt, kun je voor een optimale opbrengst een bloeiperiode verwachten van ongeveer 60 dagen. Dit in combinatie met haar genereuze opbrengst maakt haar een geweldige en betrouwbare keus voor commerciële kwekers. Het relatieve gemak en de kwaliteit van het product zullen ook beginners en veteranen in gelijke mate aanspreken.

7th Wave van Super Strains is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. De planthoogte kan variëren tussen de 1 en 1,5 meter en je kunt voor je tijd en moeite een rijke oogst verwachten van ruwweg 500 g/m².

7th Wave (Super Strains) feminized Product Informatie
Merk Super Strains
Ouders Afghan
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
7th Wave (Super Strains) feminized
7th Wave (Super Strains) feminized