Auto Super Skunk (Original Sensible) feminized

(7)

Auto Super Skunk van Original Sensible Seeds is geknipt voor onervaren kwekers en alle Skunkliefhebbers met gebrek aan ruimte en geduld. Dit nageslacht van het huwelijk tussen Critical Auto en Skunk #1 groeit na ontkieming binnen slechts 8 weken op tot een volwassen plant en levert kwalitatieve en aromatische Skunk. De planten blijven ruim onder 1 meter en richten al hun kracht op één enkele top.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (7)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible - Auto Super Skunk: 8 weken is alles wat je nodig hebt

Auto Super Skunk van Original Sensible Seeds is het resultaat van de kruising van Critical Auto en de beroemde Skunk #1 en is geknipt voor onervaren kwekers en alle Skunkliefhebbers met een gebrek aan ruimte en geduld. Deze automatisch bloeiende Super Skunkvariëteit heeft slechts 8 weken nodig tussen ontkieming en volwassenheid, en dit maakt haar een geweldige keus voor commerciële kwekers die heel snel hoogwaardige, aromatische Skunk willen. Auto Super Skunk is heel makkelijk te onderhouden en past zich heel goed aan de binnen-, buiten- en kaskweek aan.

Auto Super Skunk is een nogal kleine plant met veel takken die, als je haar binnen kweekt, niet hoger wordt dan 1 meter en bijna al haar kracht richt op de ontwikkeling van één centrale top. Hoewel ze maar 300 g/m² oplevert, zul je zeker overtuigd worden door de kwaliteit van de heerlijke, aromatische, harsige en plakkerige toppen. In een indoor plantage wordt Auto Super Skunk maar 100-120 cm hoog, en daarom is ze een goede kandidaat voor guerillaoperaties. In Zuid-Europa kun je tussen april en november van meerdere oogsten genieten. Het THC-gehalte van 14% mag dan gemiddeld lijken, het is zeker hoog genoeg om je een serieuze high te bezorgen waarbij je nog steeds volledig functioneel blijft.

Auto Super Skunk (Original Sensible) feminized Product Informatie
Merk Original Sensible Seeds
Ouders Critical Auto x Skunk 1
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor 400-450 gr/m²
Opbrengst Outdoor 100-150 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (7)
  (7)
  Bekijk alle reviews
  23/Oct/2023

  Stable et sensible
  Variété sympa.....mais, très exigeante pour obtenir un bon résultat...

  T. A.
  23/Oct/2023

  Nice
  Good seeds and nice plants!!

  R. G.
  30/Jun/2023

  Top Shop
  Hatte mit dieser Bestellung auch ein Problem was aber durch den Shop kurzerhand gelöst wurde. Ich kenne anderen Kundenservice .... man wird hingehalten...es wird vertröstet....etc. Hier wurde konstruktiv eine Lösung gefunden. Ich werde weiter hier einkaufen. Danke!!!!

  T. S.
  16/Sep/2022

  Très bien
  On est tjs content de la qualité des produits zamnesia et tjs un petit kdo

  V. F.
  07/Jan/2022

  Easy grow, great taste
  Amazing strain

  B. K.
  21/Jun/2021

  Saaie dames
  27 mei gezaaid, 22 juli al wel de eerste tekenen van bloei, 20 liter zakken lightmix + zamnesia big bud voedingskorrels, top dat er alleen bewatering nodig is, alleen de strain is niet struikerig zoals ik gewend ben, maar een staakachtige dame met enkele zijtakjes, geen stress training toegepast, de dames op hun beloop gelaten, ik plaats nog een 2e review toe na oogst....Dano

  D. N.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Super Skunk (Original Sensible) feminized
Auto Super Skunk (Original Sensible) feminized