Auto White Widow (Ministry of Cannabis) feminized

Auto White Widow is een geweldige keus voor iedereen die wil proeven van de meest legendarische variëteit aller tijden, maar niet genoeg geduld heeft. Deze automatisch bloeiende variëteit gaat automatisch over op de bloeifase na slechts 14-21 dagen, en 6-7 weken later is ze klaar voor de oogst. In een indooropstelling is het mogelijk om 100 g/plant te krijgen. Tot wel 18% THC.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Ministry of Cannabis - Auto White Widow: Een legende in een automatisch bloeiende vorm

Voor iedereen die niet genoeg geduld heeft, maar wel wil proeven van een van de bekendste en meest legendarische variëteiten aller tijden, is Auto White Widow de soort die ze willen. De genetische achtergrond van deze automatisch bloeiende variëteit bestaat uit 60% Sativa, 20% Indica en 20% Ruderalis, maar het Ruderalisdeel heeft geen invloed op de prachtige frisse dennenappelsmaak en de smaak van de traditionele White Widow. En het THC-gehalte van 18% dwingt respect af - deze kleine dame van de White-familie weet hoe ze je aan moet pakken.

Auto White Widow gaat na slechts 14-21 dagen vegetatieve groei automatisch over op de bloeifase, en dan heeft ze nog maar 6-7 weken nodig voordat je haar uiterst potente vruchten kunt oogsten. In een indooropstelling kan iedere plant tot wel 100 gram dikke, speervormige toppen met onregelmatige uitlopers en een royale harsproductie ontwikkelen - als je haar buiten kweekt, is het mogelijk om tot wel 200 g/plant te oogsten.

Auto White Widow (Ministry of Cannabis) feminized Product Informatie
Merk Ministry of Cannabis
Ouders White Widow x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
CBD Laag
Opbrengst Outdoor 150-200 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto White Widow (Ministry of Cannabis) feminized
Auto White Widow (Ministry of Cannabis) feminized