Ultra White Amnesia (Ministry of Cannabis) feminized

Ultra White Amnesia is het liefdeskind van twee legendarische variëteiten. Ze combineert het ontspannende en pijnverlichtende effect van White Widow met de cerebrale, euforische en sociale kick die Amnesia veroorzaakt. Ultra White Amnesia is een gezonde eter, dus wees niet te zuinig met voedingsstoffen. Vergeet niet om haar in de laatste 2 weken te spoelen voor een lekkere smaak en geur. 22% THC.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Ministry of Cannabis - Ultra White Amnesia: Een ontspannende en pijnverlichtend effect

Ultra White Amnesia is het exceptionele nageslacht van de legendarische variëteiten White Widow en Amnesia Haze. Deze fantastische soort combineert de effecten van beide ouders. De high verenigt de cerebrale, euforische en sociale kick van Amnesia met het pijnverlichtende effect van de beroemde White Widow.

Ultra White Amnesia is een makkelijk te kweken variëteit en past zich goed aan iedere kweekmethode aan, of dat nu in een kas, binnen, of buiten is. Ze is een gezonde eter, dus wees niet te zuinig met voedingsstoffen, geef haar goed te eten, maar vergeet niet om haar in de laatste twee weken te spoelen om zo van de heerlijke smaak en geur te kunnen genieten.

Ondanks de Sativadominantie van 75% heeft Ultra White Amnesia slechts 9 bloeiweken nodig om de volle rijpheid te bereiken. De planten ontwikkelen ongelooflijk dikke, zeer dicht opeengepakte en extreem harsige, zuilvormige toppen, die bespikkeld zijn met een overvloed aan limoengroene en oranje vlekken. Aan het eind van de bloeiperiode kunnen de bloemclusters zo een last zijn geworden voor de takken dat je misschien wel iets van ondersteuning nodig hebt.

In een indooropstelling kun je een gemiddelde oogst verwachten van 480 g/m², buiten is dat een verbluffende 500 g/plant. Het goed uitgeharde eindproduct pronkt met een THC-gehalte van 22%, en dit maakt Ultra White Amnesia een zeer goede keus voor patiënten met een hoge tolerantie. Beginners zouden deze uiterst potente soort voorzichtig moeten benaderen.

Ultra White Amnesia (Ministry of Cannabis) feminized Product Informatie
Merk Ministry of Cannabis
Ouders White Widow x Amnesia Haze
Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
CBD Laag
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 450-500 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ultra White Amnesia (Ministry of Cannabis) feminized
Ultra White Amnesia (Ministry of Cannabis) feminized