AMG - Amnesia Mac Ganja (Royal Queen Seeds) feminized

(8)

Schiet de ruimte in met deze sativa dominante godin met ongekende THC-niveaus en een spectaculaire cerebrale high die je geest bevrijdt. AMG van RQS heeft niet slechts één, maar vier cannabis cups op rij gewonnen. Dit zou echter niet zo verwonderlijk moeten zijn als je weet dat ze door de "Ganja man" is gemaakt!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (8)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Royal Queen Seeds - AMG: Multi-award winnende sativa-sensatie

Amnesia Mac Ganja, of gewoon AMG van Royal Queen Seeds, is niet zomaar een prijswinnende soort. Afkomstig van de legendarische Amnesia en Mac Ganja Haze-soorten en gecreëerd door de "Ganja man", heeft deze dame vier cannabis cups achter elkaar gewonnen in 2014, 2015, 2016 en 2017. Vraag je je af hoe ze dat heeft gedaan? Kijk maar naar haar torenhoge THC-niveaus en fenomenale cerebrale high. Die hebben er vast iets mee te maken.

Het kweken van AMG is vrij eenvoudig en vereist niets bijzonders. Deze 80% sativa is ongecompliceerd. Ze past zich goed aan elke omgeving aan, zowel binnenshuis als buitenshuis. Met een hoogte van 80-120cm binnen en 140-200cm buiten blijft ze ook goed beheersbaar. Er is eigenlijk maar één nadeel (als we het al zo willen noemen). En dat is haar iets langere bloeitijd van 10-11 weken. Haar opbrengsten van ongeveer 550g/m² binnenshuis en zo'n 600g per buitenplant zijn behoorlijk. Vooral gezien de krachtige resultaten die je te wachten staan.

Rook AMG en je proeft pittige en aardse smaken die zijn gemengd met vleugjes kruiden, net zoals vroeger. Een vleugje plezierige nostalgie waar oude rotten ongetwijfeld van houden! Vergis je dan ook niet; AMG is niet gemaakt voor mensen zonder ervaring met het roken van wiet. Met 22% THC geeft ze een krachtige stoot zodra je je eerste trekje neemt. Doe je gordel maar om, want ze schiet je bewustzijn rechtstreeks de ruimte in. En terwijl je zweeft op haar ontspannende golven, laat je je slechte humeur, negativiteit en angst achter! Haar effect is zeer cerebraal en euforisch, maar dat niet alleen. Er is ook sprake van een aangenaam ontspannend gevoel dat je lichaam overneemt. Kan een high nog perfecter zijn? Wij denken van niet!

AMG van Royal Queen Seeds is zonder twijfel een verdiende multi-award winnaar! Als je van krachtige sativa's houdt, plant dan meteen je zaadjes, zodat je zo snel mogelijk van deze soort geniet!

AMG - Amnesia Mac Ganja (Royal Queen Seeds) feminized Product Informatie
Merk Royal Queen Seeds
Ouders Amnesia x Mexican Haze
Genetica 20% Indica / 80% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 22%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (8)
  (8)
  View all reviews
  12/Jan/2023

  Snel ontvangen
  5/5 ontkiemt !! Perfecti

  D. H.
  18/Oct/2022

  Amg 17/20
  17 of 20 seeds germinated and looking good.

  J. S.
  05/Mar/2022

  Amg
  Germination facile et livraison au top. On Vera par la suite

  H. F.
  25/Apr/2021

  Regular
  Solo germinaron 2 de las 3 semillas así que regular. Valoraré la cepa mas adelante en función de como respondan. Una pena que no germinara.

  L. A.
  09/Jun/2020

  Amg... de la bombe!
  Plant qui poussera dans toute les conditions à merveil ! (Pot 10L minimun)Et qui vous ferra décoller c'est certain !

  E. P.
  06/Apr/2019

  Rien à signaler.
  Voila, juste pour dire que les graines ont germées et que ça pousse gentiment, jusqu’à ce qu'il fasse assez bon dehors pour que je les laisse croître en extérieur. Sinon livraison nickel dans les délais et discret. Zamnesia toujours au TOP.

  S. Z.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AMG - Amnesia Mac Ganja (Royal Queen Seeds) feminized
AMG - Amnesia Mac Ganja (Royal Queen Seeds) feminized
AMG - Amnesia Mac Ganja (Royal Queen Seeds) feminized
AMG - Amnesia Mac Ganja (Royal Queen Seeds) feminized