Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

ACE SeedsEr zijn 15 cannabis strains

A.C.E. Seeds is een gemeenschap van cannabiskwekers en kenners die zich hebben toegewijd aan de bestudering en het behoud van deze geweldige plant en het meehelpen om de biodiversiteit in stand te houden. Zij geloven bovendien in de medicinale waarde van cannabinoïde en zijn veelzijdigheid als medicijn - de voordelen van cannabinoïde zijn nog niet grondig onderzocht. Het doel van A.C.E. Seeds is iets te doen aan het gebrek aan genetische diversiteit, dat veroorzaakt is door het verlies van natuurlijke leefgebieden, verbod op onderzoek, genetische vervuiling en een verlies aan oude culturen. Daarom willen zij hun pure, nieuwe en uiteenlopende genetica van over de hele wereld delen met alle kwekers van de meest verschillende plekken op aarde. A.C.E. Seeds staat altijd garant voor een verrassing - van tijd tot tijd komen ze met een uitzonderlijke voorraad gelimiteerde ACE's uit hun privéverzameling.

Vind Wietzaden
ACE Seeds - Klik hier voor meer info

INFORMATIE OVER ACE SEEDS

Ace Seeds

ACE Seeds produceert vol trots cannabis genetica van de hoogste kwaliteit. Ze nemen het bestuderen van plantengenen, de medicinale werking en de culturele historie erg serieus. Biodiversiteit is niet alleen vanwege ecologische redenen belangrijk. Door de diversiteit van cannabis zijn ze er bij ACE Seeds namelijk in geslaagd om nieuwe en opwindende combinaties voor elk type kweker te creëren. Het veredelingsproces van verschillende landrassen heeft unieke, knockout strains tot resultaat gehad. Bovendien publiceert het team van ACE regelmatig analyses van de cannabinoïden en terpenen van de zaden uit hun assortiment. Zo worden consistentie en transparantie verzekerd. Nu is de tijd aangebroken om de zaden te ontdekken van toegewijde breeders die voortreffelijkheid hoog in het vaandel dragen.

VERPAKKING

De zaden van de ACE bank worden tijdens elke stap in het proces zorgvuldig behandeld. Het is van groot belang dat ze tijdens het transport niet beschadigd raken. Ze moeten tevens bewaard worden bij een temperatuur van 4ºC om levensvatbaar te blijven. ACE Seeds is zich bewust van de invloed van de omgevingsfactoren en de veiligheid van de zaden. Hun technische oplossing is een kartonnen verpakking die ervoor zorgt dat de zaadjes geen schade kunnen oplopen en dat de temperatuur getemperd wordt.

AWARDS

Awards Ace Seeds

ACE Seeds heeft ook zijn sporen verdiend tijdens kweekcompetities. Dit soort competities worden steeds meer overal ter wereld georganiseerd. ACE heeft de kwaliteit die ze in huis hebben, bekend weten te maken doordat ze de afgelopen jaren tal van prijzen in de wacht hebben gesleept. Enkele van de prijswinnende genen zijn:


AwardOrient Express

Awards:

• 2de prijs in de Beste Sativa categorie bij de Arizona Medical Cannabis Industry Awards, 2013

Vietnam Black is een ontzettend krachtige sativa soort. Combineer haar met de indica China Yunnan en je eindigt met een zeer indrukwekkende hybride. Deze wordt Orient Expess genoemd. De combinatie van twee klassiekers uit het Verre Oosten heeft ertoe geleid dat Orient Express een gebalanceerde high opwekt. Ze is met 60/40 ietwat sativa-dominant. Binnen acht tot tien weken bloeit ze. Daarbij straalt ze overweldigende geuren van een regenwoud uit. De subtiele, bloemrijke vleugjes in haar rijke aroma gaan samen met een verkwikkende, euforische high. Daarmee verdwijnt vermoeidheid als sneeuw voor de zon. Maak je hoofd leeg met de sensuele smaken van de klamme regenwouden in Zuidoost-Azië. Haal deze ervaring in huis met deze veerkrachtige soort. Ze presteert zelfs in de koudere delen van Europa goed.

Koop Orient Express

Orient Express


AwardVioleta


• 1ste prijs in de Outdoor Categorie op de Balearic Cup, 2016

Deze soort is vernoemd naar haar ongelooflijke paarse kleur. Door twee ontzettend paarse soorten te kruisen, zag deze spectaculaire hybride het levenslicht. De Afrikaanse sativa Purple Malawi zorgt voor een zinderende, cerebrale high. En de Pakistani Chitral Kush is een van de meest krachtige, zoete, aromatische indica's ter wereld. Deze effecten zijn in Violeta gecombineerd en ze helt met 60/40 iets over naar de indica kant. De soepele, gebalanceerde high gaat gepaard met een balsamico aroma. Daarbij merk je vleugjes van zoete bessen en fruit op. Met deze stabiele plant is het gemakkelijk om een verrukkelijk eindresultaat te behalen. Ze is geschikt om zowel binnen als buiten te kweken. Daarbij heeft ze ongeveer twee maanden nodig om te bloeien.

Koop Violeta

Violeta