Big Tooth (Strain Hunters) feminized

(4)

Big Tooth is een zeer goede producent die gekweekt werd door de genen van een Afghaan, een Hawaiiaanse Sativa en een Nepalese variëteit te combineren. Het resultaat is werkelijk verbijsterend als het op oogst en effect van het product aankomt. In een indooropstelling is het mogelijk om 900 g/m² te krijgen, en buiten zelfs 1 kg/plant - en na slechts 9 bloeiweken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Strain Hunters - Big Tooth: Kan buiten 1 kg/plant opleveren

Big Tooth is gebaseerd op drie naamloze variëteiten - de genetische samenstelling is een mix van een Afghaanse, een Hawaiiaanse Sativa en een Nepalese variëteit. De resulterende soort is werkelijk verbazingwekkend als het op effect van het product en productiviteit aankomt. Strain Hunters koos de naam Big Tooth niet zomaar - deze 60% Indica-/40 % Sativahybride heeft de potentie om in een indooropsteling onder een 1000 W lamp na 8-9 weken tot wel 900 g/m² op te leveren. Buiten, waar ze een week extra nodig heeft om de volle rijpheid te bereiken, is het mogelijk om tot wel 1 kg/plant aan bloemclusters te oogsten.

Big Tooth is uitermate geschikt om je eetlust te stimuleren en gedraagt zich als een antidepressivum, hoewel de high in afwisselende golven over je heen komt - hij slaat direct in en is complex, maar wel zeer gebalanceerd tussen lichaam en geest, met golven van energie die door je lichaam en hersenen gaan en met een desondanks ontspannend en verdovend effect op je lichaam.

Big Tooth (Strain Hunters) feminized Product Informatie
Merk Strain Hunters
Ouders Afghan x Hawaiian Sativa x Nepalese
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 850-900 gr/m²
Opbrengst Outdoor 950-1000 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  18/Jun/2023

  Big indeed
  Deze soort was big in volume en opbrengst, dus ze doet haar naam wel eer aan. Voor een indica dominate soort groeide ze nog flink door in de bloeitijd buiten alle verwachtingen om. Omdat het een nazaat is van Barney’s Farm sweet tooth had ik wat zoetere wiet verwacht maar de smaak valt zeker niet tegen. Het resultaat was een flinke oogst kruidige wiet die niet lang voorgroeien nodig heeft om een volwaardige plant te worden. 3 weken groeien zou voldoende moeten zijn.

  H. D.
  18/Aug/2020

  voll gut
  yeah

  Y. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Big Tooth (Strain Hunters) feminized
Big Tooth (Strain Hunters) feminized