S.A.D. S1 (Sweet Seeds) feminized

(3)

Sweet Afghani Delicious S1 (alias SAD S1) van Sweet Seeds is een hybride van een pure Afghaanse nakomeling en een inteelt Black Domina. Wiet zaden van deze soort leveren en sterke en snelle oogst. Winnaar van meerdere cannabisprijzen door de jaren heen. Perfect voor binnenshuis en alle soorten van buitenkweek.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - S.A.D. S1: Een vredesplant geïmporteerd uit het door oorlog verscheurde Afghanistan

Dankzij haar dominerende Indicagenen zijn de Sweet Seeds' feminized S.A.D. S1 planten goed bestand tegen allerlei soorten schimmel- en zwamaanvallen. SAD S1 planten kunnen de compacte structuur aannemen van de karakteristieke Kerstboom. Als het volwassen stadium is bereikt, nemen ze niet zo veel ruimte in en kunnen ze makkelijk in kleinere kweekruimtes gehouden worden.

Planten van deze marihuana hebben erg aangenaam uiterlijk met korte bladeren en een donkergroen patroon, dat vaak paarse keuren vertoont. De plant zal uiteindelijk dikke takken vormen die afgeladen zijn met zeer aromatische toppen. Ondanks haar Indica-afkomst heeft de plant 9 weken nodig om haar uiteindelijke vorm aan te nemen, die misschien een beetje lang is. Maar buiten levert ze wel 500 gram hoogkwalitatieve wiet op. Het oogsten begint in de eerste helft van september. Het THC-gehalte van het eindproduct bereikt uiteindelijk een percentage van 15-20% en veroorzaakt een milde, ontspannende high.

Cannabis Cup awards:
De Sweet Seeds' feminized S.A.D. S1 werd in 1998 verkozen tot favoriete Valencia plant en veroverde tevens de tweede plaats bij de Valencian cannabis coup, die georganiseerd werd door 'Barraca de Maria' (2004).

S.A.D. S1 (Sweet Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Black Domina
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
CBD 2%
CBD:THC 1 : 10
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 500-550 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  26/Sep/2023

  Leider nur einer!!
  Sehr homogene Pflanze, sieht perfekt aus. Leider ist nur ein Seed gekeimt und das obwohl ich das Deluxe Paket hatte um Seeds zu keimen. Sehr schade, davon hätte ich gern mehr Pflanzen gehabt.

  T. L.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
S.A.D. S1 (Sweet Seeds) feminized
S.A.D. S1 (Sweet Seeds) feminized
S.A.D. S1 (Sweet Seeds) feminized
S.A.D. S1 (Sweet Seeds) feminized