S.A.D. - F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized

(4)

Sweet Afghani Delicious (snelle versie) is een hybride die het resultaat is van de kruising van een speciale SAD Auto en een Black Domina elitekloon. Ze is gezegend met superbloeiende krachten en heeft een bloeiperiode van slechts 6 weken! Hoewel deze soort een aantal automatisch bloeiende genen heeft, is ze niet automatisch bloeiend!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - S.A.D. F1 Fast Version: Extreem korte bloeiperiode!

Sweet Afghani Delicious (S.A.D.) - F1 Fast Version van Sweet Seeds is een soort met een ultrasnelle bloei en een zoete aromatische luister, en een niet-automatisch bloeiende en feminized hybride. Dit genetische wonder is het resultaat van het kruisen van een speciale genetische lijn van S.A.D. Auto en een Black Domina elitekloon.

S.A.D. - F1 Fast Version is een levendige groeier die overwegend Indica is (90% om precies te zijn) en een geur van hemelse luister heeft. Ze heeft een zeer zoete en muskusachtige geur, die typisch is voor sommige old school Afghaanse planten.

De kruising van de automatisch genen met de niet-automatische kloon produceert niet-automatische F1 hybriden en verkort de bloeitijd met een week. Kwekers kunnen over het algemeen bloeitijden verwachten van 6-7 weken (dat is praktisch niets!). Als je ervaren bent kun je in de binnenkweek opbrengsten verwachten van 400-500 g/m². Buiten kan de oogst oplopen tot 350-550 g/plant - ze is dan begin september klaar voor de oogst.

Hoewel ze klein van postuur is, levert S.A.D. F1 Fast Version een overvloedige opbrengst op. Snel, hoogrenderende resultaten gepaard met aromatische en smaakvolle toppen zorgen voor een extra indrukwekkende high. Gebruikers kunnen zodoende rekening houden met een zeer ontspannen en kalmerend effect. Deze specifieke soort is ideaal om na een dag hard werken mee te ontspannen of gewoon om met vrienden te socializen.

Als je op de markt op zoek bent naar een door Indica gedomineerde soort die vol zit met zeer dichte toppen en enorme voorraden hars, zul je zeker van deze soort houden. Haar bliksemsnelle bloeitijd en grote opbrengst maken haar tot een geweldig marktgewas voor ontluikende kwekers.

S.A.D. - F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders S.A.D. Auto x Black Domina
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 6-7 weken
THC 19%
CBD 2%
CBD:THC 1 : 9.5
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 550g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  Bekijk alle reviews
  24/Jan/2024

  Überraschend
  Erst dachte ich die blüte setzt doch etwas spät für eine gute Ernte Outdoor ein, aber ratzfatz waren alle Zweifel beseitigt. Bei der Sorte lohnt sich die Geduld. Geiler Geschmack, leicht würzig pfeffrig und skunkig süß, ne gute oldscool Mischung

  E. L.
  27/Oct/2021

  Super Sorte für den Outdooranbau
  Die Pflanze wächst wirklich schnell und verzeiht einem viele Fehler beim Anbau. Sie ist resistent gegen Kälte, Trockenheit und schlechteres Wetter. Gegen Ende der Blüte war leider etwas Schimmel dabei was allerdings den sehr dichten schweren Blüten zu schulde kommt. Fertig war sie wie angegeben nach ca 7 Wochen Blütezeit, sprich Mitte September. Geschmack Wirkung und Ertrag ist sehr gut.

  P. F.
  12/Oct/2016

  super
  bon gout ,bonne odeur,bonne recolte,facile à faire pousser;je ne suis pas decu !

  X. P.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
S.A.D. - F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized
S.A.D. - F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.