Northern Lights Auto (Expert Seeds) feminized

(1)

De jongens van Expert Seeds weten echt hoe ze zeer krachtige automatisch bloeiende soorten moeten creëren - met Northern Lights Auto combineerden ze goede opbrengsten met snelle resultaten en een grote kracht. Northern Lights zelf is een legendarische oude soort en Northern Lights Auto met haar euforische en ontspannende eindproduct kan makkelijk in die voetstappen treden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Northern Lights Auto: Opbrengsten van 450-550 g/m²

De jongens van Expert Seeds lijken wel gezegend te zijn met de kennis van hoe ze een uiterst krachtige automatisch bloeiende cannabisvariëteit kunnen creëren - met hun Northern Lights Auto hebben ze een soort ontwikkeld die hoge opbrengsten combineert met snelle resultaten en een zeer grote kracht. Northern Lights zelf is een beroemde en legendarische soort en Northern Lights Auto met haar euforische en toch ontspannende eindproduct kan makkelijk in haar voetsporen treden.

Northern Lights Auto vereist slechts 60-70 dagen om van ontkieming naar volle rijpheid te gaan, en een beloning van 450-500 g/m² zou meer dan bevredigend moeten zijn voor zo een korte tijdspanne - buiten kan een enkele plant wel 100 gram groen medicijn produceren. Bovendien is het cannabinoidegehalte van de toppen aan het hoge uiteinde van het spectrum. Met 19% THC en een flinke lading CBD is Northern Ligh Auto een goede keus voor medicinale gebruikers die op zoek zijn naar een natuurlijke pijnstiller en stemmingsverbeteraar. En dit medicijn smaakt niet bitter, het heeft een aardse smaak met een vleugje dennenappel.

Northern Lights Auto (Expert Seeds) feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 6-7 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 50-100 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Northern Lights Auto (Expert Seeds) feminized
Northern Lights Auto (Expert Seeds) feminized