Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Bomb SeedsEr zijn 23 cannabis strains

Deze jongens houden een gasbrander bij de lont - en ze rennen niet weg voor wat komen gaat. En wij zijn maar wat blij dat we hun explosieve variëteiten kunnen aanbieden. Bomb Seeds is een geweldige bron als het op vuurwerk aankomt in de vorm van extreem potente cannabissoorten die ontwikkeld zijn uit echte klassiekers. Indica, Sativa en/of automatisch bloeiend, het zijn waaghalzen en ze kunnen hun vingers niet van de honingpot der legenden afhouden.

Ze gaan echt tot het naadje en stoppen niet met experimenteren voordat ze de meest potente en gave genetische combinatie hebben gevonden om iedere stoner helemaal van zijn sokken te slaan - een doel waar amateurkwekers en commerciële kwekers van profiteren, want hun adembenemende creaties zorgen ervoor dat happy stoners en professionele klanten de hele tijd terug blijven komen voor meer.

Hun verzameling breinbeukende en lichaamsverdovende variëteiten is misschien (vooralsnog) beperkt, maar als het op grote opbrengst, hoge THC- en/of CBD-gehalten, korte bloeitijden en een geweldig groeipotentieel aankomt, zijn ze helemaal te gek. Wat je ook kiest, de focus ligt altijd op kwaliteit en kwantiteit, en als deze jongens richten en schieten, missen ze zelden de roos!

Vind Wietzaden
Bomb Seeds - Klik hier voor meer info

Informatie Over Bomb Seeds

Bomb Seeds

DE GESCHIEDENIS VAN BOMB SEEDS

Bomb Seeds ontsteekt het lontje van de fantasie van kwekers en blaast de concurrentie uit het veld met hun breeding- en selectieproces. Vol trots kruisen ze klassieke soorten waar de cannabis gemeenschap dol op is. Deze combineren ze met krachtige, zeer gewilde Bomb Seeds genetica. Ze richten zich op kwaliteit, kwantiteit, kracht en een efficiënte bloeiperiode. Bomb Seeds heeft een ruim aanbod, variërend van indica's en sativa's tot autoflowering genetica.

Elk zaadje is organisch gekweekt in Nederland, waar de omstandigheden streng worden gereguleerd. Voor verzending ondergaan alle zaden een handmatige kwaliteitscontrole. Hierdoor kan Bomb Seeds genetische consistentie garanderen. De zaden van Bomb Seeds zijn altijd vers. Ze worden namelijk bewaard in een speciale vochtregulerende koeling die een consistente temperatuur behoudt van 6-8°C.

DE VERPAKKINGEN VAN BOMB SEEDS

Bomb Seeds levert haar producten in een goed ontworpen blisterverpakking. Elk pakje is voorzien van eenvoudig leesbare informatie over de soort, plus verwachtingen en bronnen van het product. Elk gekocht zaadje is zichtbaar via een transparant deel in de verpakking. Zo kan de koper zich verheugen op een aankomende explosie van hoogwaardige planten. Bij Zamnesia kun je pakjes van 5 feminized zaden aanschaffen.