Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Bomb SeedsEr zijn 21 cannabis strains

Deze jongens houden een gasbrander bij de lont - en ze rennen niet weg voor wat komen gaat. Wij zijn dan ook maar wat blij dat we hun explosieve variëteiten kunnen aanbieden. Bomb Seeds is een geweldige bron als het op vuurwerk aankomt in de vorm van extreem krachtige cannabissoorten die ontwikkeld zijn met echte klassiekers. Indica, Sativa en/of automatisch bloeiend, het zijn echte waaghalzen. Ze kunnen hun vingers dan ook niet van de honingpot der legenden af houden.

Ze gaan echt tot het uiterste. Daarbij stoppen ze niet met experimenteren totdat ze de meest krachtige en gave genetische combinatie hebben gevonden om iedere stoner van zijn sokken te blazen. Een doel waar amateurkwekers en commerciële kwekers absoluut van profiteren. De adembenemende creaties zorgen er daarbij voor dat happy stoners en professionele klanten continu terug blijven komen voor meer.

Hun verzameling cerebrale en lichamelijk verdovende variëteiten is misschien (vooralsnog) beperkt. Als het echter op opbrengsten, THC- en/of CBD-gehalten, bloeitijden en groeipotentie aankomt, is Bomb Seeds helemaal te gek. De meeste zaden zijn feminized, maar ze hebben ook een beperkt assortiment met reguliere zaadjes. Wat je ook kiest, de focus ligt altijd op kwaliteit en kwantiteit. Als deze jongens richten en schieten, missen ze zelden de roos!

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Vind Wietzaden
Bomb Seeds - Klik hier voor meer info

Informatie Over Bomb Seeds

Bomb Seeds

DE GESCHIEDENIS VAN BOMB SEEDS

Bomb Seeds ontsteekt het lontje van de fantasie van kwekers en blaast de concurrentie uit het veld met hun veredelings- en selectieproces. Vol trots kruisen ze klassieke soorten waar de cannabis gemeenschap dol op is met krachtige, zeer gewilde Bomb Seeds genetica. Ze richten zich daarbij op kwaliteit, kwantiteit, kracht en een efficiënte bloeiperiode. Bomb Seeds heeft een redelijk aanbod. Dit varieert van indica's en sativa's tot autoflowering genetica.

Elk zaadje is organisch gekweekt in Nederland, waar de omstandigheden streng worden gereguleerd. Voor verzending ondergaan alle zaden een handmatige kwaliteitscontrole. Hierdoor kan Bomb Seeds genetische consistentie garanderen. De zaden zijn daarbij zo vers als maar kan. Ze worden namelijk bewaard in een speciale vochtregulerende koeling die een consistente temperatuur behoudt van 6-8°C.

DE VERPAKKINGEN VAN BOMB SEEDS

Bomb Seeds levert haar producten in een goed ontworpen blisterverpakking. Elk pakje is voorzien van eenvoudig leesbare informatie over de soort, plus verwachtingen en bronnen van het product. Elk zaadje is daarbij zichtbaar middels een transparant deel in de verpakking. Daarmee kun je je verheugen op de aankomende explosie van hoogwaardige planten. Bij Zamnesia kun je pakjes van 5 feminized zaden aanschaffen.