Vertigo (Paradise Seeds) feminized

(2)

Vertigo, feminized, is een autoflowering Indica-Sativa hybride. Dit is een van de nieuwste producten gelanceerd door Paradise Seeds. Als je lijdt aan enige vorm van pijn, zal je deze bijzondere soort zeker waarderen. Vertigo is bekend om haar medische kwaliteiten omdat ze pijn verlicht. Maar je kunt er ook van genieten om een avondje te ontspannen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Paradise Seeds - Vertigo: Een eenvoudig te kweken AutoFem met geweldige medicinale en recreatieve potenties

Gerookt is zij zwaar en ze heeft een mooie, krachtige smaak van citrusvruchten die iedereen zal waarderen. Je zult betoverd worden door de sterke en langdurige werking. Ze combineert de best mogelijke kwaliteiten die een marihuana plant kan hebben.

Wat meteen opvalt is het gemak waarmee je je eigen plant kunt laten groeien. Vertigo kan binnen 1 meter of zelfs hoger worden en ze heeft slechts 60 dagen nodig om klaar te zijn voor de oogst. Zoals je kunt zien, is ze erg snel, maar ook zeer krachtig. Misschien heb je ook nog even aandacht voor de grote opbrengst die deze dame levert: Verwacht 500 g/m² binnen en buiten 75gr/pp, maar houd er rekening mee dat je meer dan een keer kant oogsten als je haar kweekt in een warme omgeving. Dit maakt de plant een perfecte keuze voor commerciële kwekers. Tijdens de kweek kan je genieten van de aanblik en de geur van de aromatische toppen die allemaal bedekt zijn met hars. De wiet bevat 15% tot 18% THC en is medicinale marihuana van hoge kwaliteit in een automatische variant.

Vertigo (Paradise Seeds) feminized Product Informatie
Merk Paradise Seeds
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 19%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 130cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  12/Mar/2021

  super
  superrrrr

  J. T.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Vertigo (Paradise Seeds) feminized
Vertigo (Paradise Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.