White Widow x Big Bud (Female Seeds) feminized

(9)

White Widow x Big Bud van Female Seeds is een eersteklas cannabissoort met een wiet om dat te bewijzen. Ze heeft een geliefd en mooi afgerond karakter, enorme opbrengsten en keiharde highs. Beginnende kwekers mogen haar niet missen, want ze is uitzonderlijk makkelijk om te kweken. Met een bloeitijd van slechts 49 dagen is White Widow x Big Bud geen slungel als het aankomt op productie.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (9)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Female Seeds - White Widow x Big Bud: Een snelle en uitbundige krachtpatser

White Widow x Big Bud van Female Seeds is een echte fanfavoriet en een knock-out plant met een onderscheidende skunky smaak en White Widow dreun!

Ze is behoorlijk compact, wordt zo'n 60-80 cm hoog en toch is dit minimonster van een wietplant nog steeds in staat om enorm veel op te leveren. Ze is opmerkelijk makkelijk om te kweken en te onderhouden. White Widow x Big Bud laat beginnende kwekers springen van geluk (voordat ze geveld worden). Haar compacte postuur maakt haar ideaal voor guerillakwekers met weinig ruimte. Een belangrijk ding is haar extreem scherpe geur, kwekers moet er zeker van zijn dat ze een goede ventilatie hebben om de geur te verbergen.

White Widow x Big bud heeft een korte bloeitijd van slechts 49 dagen en is perfect voor de ongeduldige blower en de kweker van marktgewassen die op zoek zijn naar een snelle producent. Wat ook geweldig aan haar is, is het feit dat ze niet alleen maar snel is maar ook heel gul produceert.

Naarmate ze zich ontwikkelt vormt ze enorme toppen die druipen van de hars en een sterke skunky geur afgeven - een echte verrassing voor de zintuigen. White Widow x Big Bud is een uitzonderlijke producent die een verbluffende show opvoert en zodoende veel positieve feedback krijgt - geen wonder dat ze zo populair is.

Als je op zoek bent naar een soort die niet inbindt als het aankomt op kracht, opbrengst en snelheid, kijk dan niet verder dat White Widow x Big Bud.

White Widow x Big Bud (Female Seeds) feminized Product Informatie
Merk Female Seeds
Ouders White Widow x Big Bud
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) 80cm
Opbrengst Indoor 650-700 gr/m²
Opbrengst Outdoor 450-500 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (9)
  (9)
  View all reviews
  31/Oct/2023

  Schlecht
  Schlecht

  J. S.
  29/Apr/2022

  satisfait
  je suis satisfait envoie rapide discret sauf que 3graines sur 4 ont germés je pense que la graine était trop petite a mon gout..belles plantes je recommande.

  S. M.
  23/Apr/2021

  White Widow x Big Bud
  Erst 4 von 8 angekeimt und alle gekommen. Top!

  M. N.
  12/Mar/2021

  Keimrate nicht so gut
  Nur 12/24 gekeimt... Aktuell sehen die 12 aber ganz gut aus

  F. F.
  28/Sep/2020

  Überraschung
  Ausgang des Grows war eine Homebox 1x1x2,20 und 350 Watt LED (die guten aus Österreich). Die Blütezeit sind fast genau 7 Wochen und der Ertrag gigantisch. Die Wirkung am Anfang ein Kick und später schon gemütlich dicht, es ist aber etwas anders als ich gewöhnt bin, eher beruhend und nicht so Halluzinogen . Es gibt ein Genotyp welcher mehr Richtung Sativa geht und auch größer wird, etwa 25% sind so. Der Dünger sollte bei solchem Setup nicht zu spärlich fließen, ich hatte Bio verwendet und fast 1L für die 7 Wochen. Die Blüten sollten ca. 3 Wochen nach der Ernte nachreifen, dann erst war das volle Potenzial da. Die Saat von Female ist gut und wird bei mir noch öfter wachsen.

  A. K.
  20/Sep/2019

  White Widow x big bud
  Pousse très bien et grandit plus que prévu, bud magnifiques, au sechage et curing et smoke test

  N. P.
  16/Apr/2018


  4 von 4 gekeimt und haben super Erträge gebracht;)Premium Qualität

  J. D.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow x Big Bud (Female Seeds) feminized
White Widow x Big Bud (Female Seeds) feminized