Pure AK (Female Seeds) feminized

(5)

Pure AK van Female Seeds is een Indica/Sativa hybride met een missie. Haar missie is om een extreem scherpe, potente en pure wiet af te leveren! Onder de ideale omstandigheden kan ze in slechts 49 dagen bloeien. Zo een supersonische snelheid is ongelooflijk gezien de enorme opbrengsten die ze produceert. Ze heeft een opmerkelijk sterk effect en een top van pure kracht.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Female Seeds - Pure AK: Een potente plant met een hoog rendement

Pure AK dringt diep door met haar scherpe geur en sterke rook, ze draagt de immer brandende fakkel van de AK lijn met zich mee. Sinds de jaren 90 groeit deze cannabissoort, zowel wat betreft kracht als populariteit.

Pure AK van Female Seeds laat zien dat ze een geweldige toevoeging is dankzij haar haar supersnelle bloei, extreem scherpe geur en hard aankomende stone. Deze exceptioneel groeiende plant produceert keiharde toppen met een doordringende geur, die zeker je neusgaten zal vullen. Pure AK weet in slechts 49 dagen haar flower powers te ontwikkelen en te rijpen. Deze fenomenale Indica/Sativahybride is een jackpot voor kwekers van marktgewassen. Haar oogsttalent is als de glazuurlaag op een rijke taart.

Pure AK is relatief kort van postuur en wordt ongeveer 70 cm hoog. Deze compacte plant is de perfecte wietpartner voor guerrillakwekers met weinig ruimte. Soms ondergaat ze kleine bladmutaties, maar dat is best gebruikelijk voor deze soort.

Pure AK laat Sativaklappen op je los die aankomen als een cerebrale moordenaar. Met een geestverruimende maar ook aangename ervaring heeft ze alle kwaliteiten van een superbe kennersgewas.

Pure AK (Female Seeds) feminized Product Informatie
Merk Female Seeds
Ouders AK x Skunk Special
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) 70cm
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 500g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (5)
  (5)
  Bekijk alle reviews
  26/Jan/2023

  Soo good
  Very impressive strain,many trychs,more poll3n

  E. F.
  05/Aug/2021

  Great Plant
  Growing very nice and a awesome Taste

  M. O.
  31/Oct/2019

  So far, so good
  All germinatet, all are ca. 1,1m at height now full off tiny buds. they will need about 2-3 more weeks.

  J. B.
  20/Sep/2019

  Pure ak
  4 graines acheté, 2 de germées, les 2 germées on bien pousser et dépasser la taille dit, au sechage et curing et smoke test

  N. P.
  18/Apr/2018

  Pure Ak female seeds
  Bestellung anfangs ein wenig holprig weil der Shop mir mehr samen verkauft hatte als tatsächlich auf lager waren, aber dank einer guten Kommunikation mit zamnesia könnte das Problem zu meiner Zufriedenheit gelöst werden 100%keimrate auch bei den gratis seeds.. Zamnesia klare Empfehlung

  R. N.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pure AK (Female Seeds) feminized
Pure AK (Female Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.