Auto AK (Female Seeds) feminized

(3)

Auto AK van Female Seeds oogst je al in 70 dagen. En ze is zwaar bewapend! Deze feminized indica/sativa-hybride is een combinatie van Pure AK en Lowryder en slaat keihard in. Ze is gezegend met een prikkelende geur en trakteert je op heerlijke sativavuurkracht. Dit is geweldige rookwaar, afkomstig van een getalenteerde, productieve autoflower.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Female Seeds - Auto AK: geurige wiet met betrouwbare genen

Auto AK van Female Seeds is een autoflowering hybride met veel vuurkracht. Ze slaat met uiterste precisie in en laat een penetrante geur achter.

Deze soort is ontstaan uit een kruising tussen de formidabele Pure AK van Female Seeds en de gewilde Lowryder. Hierna werd ze gestabiliseerd, waarbij de meeste originele eigenschappen van AK behouden zijn gebleven. Zoals een goede hybride betaamt, biedt ze het beste van beide kanten van de genenpool. Deze autoflowering versie van AK voel je diep in je lijf. Ze wekt dan ook een intense high op, doordrenkt met flink wat eigenschappen van sativa.

De levenscyclus bedraagt slechts zeventig dagen. Daaraan zie je duidelijk dat Auto AK een echte snelheidsduivel is, vooral als het aankomt op de bloei. Deze wietplant blijft wel vrij klein, ongeveer 40-80cm binnen, maar ze laat zich door haar kleine postuur niet weerhouden om veel op te brengen. Auto AK is zelfs in staat om je op uitmuntende oogsten (voor een autoflower) te trakteren. Onder kunstlicht levert ze soms wel 300g/m² op en buiten mag je rekenen op 40-80g/plant. Let op: sommige fenotypes hebben een langere doorlooptijd van ongeveer negentig dagen.

Auto AK produceert keiharde, krachtige toppen, die een extreem prikkelend aroma uitstralen. Dit zijn duidelijke tekenen van haar geweldige genetische afkomst en kwaliteit. Deze soort is een heuse aanrader voor beginners, maar maakt ook indruk op meer ervaren kwekers, dankzij haar onfeilbare smaak en behoorlijk sterke high!

Auto AK (Female Seeds) feminized Product Informatie
Merk Female Seeds
Ouders AK x Lowryder
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
Hoogte (Indoor) 80cm
Hoogte (Outdoor) 80cm
Opbrengst Indoor 250-300 gr/m²
Opbrengst Outdoor 50-100 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  Bekijk alle reviews
  19/Sep/2020

  Top
  Ging problemlos

  L. M.
  01/Jun/2019

  Great stuff !!!
  Echt anspruchslos im Anbau und super im Ertrag !

  H. L.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto AK (Female Seeds) feminized
Auto AK (Female Seeds) feminized