Auto Euforia (Dutch Passion) feminized

(6)

Ben je op zoek naar een cannabis met een feel good factor? Welnu, kijk dan niet verder want Auto Euforie van Dutch Passion zal je van oor tot oor laten lachen. Deze automatisch bloeiende Sativa heeft een onderscheidend karakter. Ze is compact, struikachtig en loopt over van zoete smaak en laat je zintuigen duizelen van haar euforische high en ontstressende roes. Laat de Euforia over je heen komen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (6)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Auto Euforia: Een simpele, euforische automatisch bloeiende Sativa

Ze combineert de stellaire genen van de originele fotoperiode Euforie van Dutch Passion en een zorgvuldig geselecteerde automatisch bloeiende Skunk. Dit resulteerde in de bliksemsnelle opkomst van de euforie teweegbrengende Auto Euforia. Ze heeft alle kracht en prestatie van beide ouders en is een trotse en unieke stressverminderende Sativa. Alsof dat nog niet genoeg was, wordt ze ook nog eens erkend als een geweldige angstremmer.

Auto Euforia is makkelijk te kweken en levert een grote opbrengst op, ze is gewoon een lichtend baken van een hoogkaliber wiet. Het feit dat ze een compacte omvang heeft, staat haar vermogen om gulle hoeveelheden harsige toppen en bovengemiddelde opbrengsten te produceren niet in de weg. Je kunt haar over het algemeen na 10-11 weken oogsten en Auto Euforia is dan misschien niet de snelste soort op de markt, ze is zeker wel een van de beste. Minder ervaren kwekers die graag een nieuwe en hanteerbare wiet willen uitproberen zouden deze meid echt een kans moeten geven. Haar uiterst resistente en duurzame aard zorgen ervoor dat zelfs de meest onhandige kweker nog steeds een mooie hoeveelheid topkwaliteit wiet in handen kan krijgen.

Auto Euforia is volledig afgeladen met supersterke cannabis en slaat op je in met een opmerkelijke kracht en brengt een energieke en vrolijke high teweeg. Je zult je verfrist en verdoofd voelen in gelijke mate. Op het hoogtepunt bevind je je in een euforische roes van genot en ontspanning.

Auto Euforia is een uitstekende toevoeging aan iedere cannabiscollectie, dit is een heerlijk simpele plant. Ze is gezegend met een heleboel medicinale kwaliteiten en gaat veel verder dan wat ze moet doen. Vasthoudend, robuust en potent, ze laat op je ieder niveau versteld staan.

Auto Euforia (Dutch Passion) feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders Euforia x AutoFem Skunk
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 17%
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (6)
  (6)
  Bekijk alle reviews
  05/Oct/2022

  Rapide
  Déjà 3 étage en 2 semaines

  C. M.
  01/Mar/2022

  Fast and strong
  Very fast and trustful. One of the seeds was a male. I hope it won’t happen again.

  D. B.
  01/Jul/2021

  Nice service as always
  I had this strain a few years ago and was very surprised about the endproduct. Fast shipping and discrete package as always. Zamnesia best!

  M. C.
  17/Apr/2020

  Aucun germe
  sur 3 graines, aucune n’a germé, c est la première fois que cela m arrive , déçu

  C. D.
  22/Jul/2020

  Mal
  2 de 3 y muy lenta la germinación incluso con el Kit de Plagron.

  A. P.
  01/Jul/2019

  Doet het heel goed
  Het plantje groeit volgens verwachting, ziet er gezond uit. Heel erg benieuwd of de euforie zal volgen, Zoals steeds een prima service van Zamnesia.

  S. B.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Euforia (Dutch Passion) feminized
Auto Euforia (Dutch Passion) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.