White Widow (Silent Seeds) feminized

(4)

White Widow van Silent Seeds bezorgt je een grote dosis nostalgie en therapeutische zegening, dit is de feminized versie van een baanbrekende soort uit de jaren 90. Deze compacte, snelle en hoogrenderende favoriet pronkt met een zoete en zure guur die zeer scherp is - wees er zeker van dat je ventilatie in orde is. Haar effect is potent, White Widow vermengt een fysieke high met een mentale.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Silent Seeds - White Widow: De notoire B.U.D

White Widow van Silent Seeds brengt een klassieker uit de jaren 90 terug in een feminized vorm. Deze plant heeft al de kracht, scherpheid en prestatie die nodig zijn om van haar een grote (zo niet grotere) coffeeshopkiller te maken dan haar voorganger. Deze Indica-Sativa hybride raakt precies de juiste snaren en levert tegen oogsttijd een flinke hoeveelheid wiet op. Hoewel ze een Indica-Sativa soort is, is de Indicakant van White Widow prominenter, zeker gedurende de groeifase.

Ze wordt behoorlijk breed en ontwikkelt kleine, donkere bladeren die mooi klein blijven. Ze is perfect voor guerrillakwekers die op zoek zijn naar een compacte, hanteerbare plant voor binnen. Als je haar binnen kweekt, is het echter wel belangrijk om een goede geurfilter te hebben, want haar zoete (en opmerkelijk doordringende) geur is erg sterk. Ondanks haar geringe omvang weet White Widow je heel aardig te belonen, ze produceert opbrengsten met de sterkste toppen die er maar zijn.

Met een bloeiperiode van ongeveer 55 dagen beweegt White Widow zich voort als een achtpotige freak. Ze kan opbrengsten produceren van wel 500 g/m².

White Widow van Silent Seeds maakt haar reputatie van een krachtige soort meer dan waar. Ze heeft alle kenmerken van een topkwaliteit gewas, zowel voor als na het roken. White Widow is echt een sterke en bitterzoete blow - bijna therapeutisch van effect, zowel fysiek als psychologisch. White Widow is waarschijnlijk het meest geschikt voor medicinale toepassingen. Patiënten die bijvoorbeeld lijden aan aandoeningen als slapeloosheid, spierspanning, chronische pijn en stress zullen allemaal merken hun symptomen aanzienlijk verminderd worden.

White Widow (Silent Seeds) feminized Product Informatie
Merk Silent Seeds
Ouders White Widow X White Widow
Genetica 65% Indica / 35% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 16%
CBD Laag
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 900g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  Bekijk alle reviews
  09/Dec/2022

  White Widow
  Bisher haben alle Samen von Zamnesia gut gekeimt.

  L. U.
  24/Jun/2022

  Top kwaliteit
  Alle zaden mooi ontkiemt en vooral een top service

  A. M.
  10/May/2021

  au revoir
  acheté pour la collection, adieu dinafem (cessation d'activité)

  F. F.
  16/Oct/2012

  Dinafem est un exelent breeder
  Dinafem est un exelent breeder il produits des graines de tres hautes qualites ainsi quavec de hauts rendement dommage quil n y ai que trois graines par pack car cest au meme prix que 10 graines chez les autres vendeursWhite Widow est tres reconnu dans le monde entier je lai deja cultiv plusieurs fois. Je ne suis jamais decu essayer et vous aussi vous serez impressionner par le rendement et la vigueur de cette qualiter

  . C.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow (Silent Seeds) feminized
White Widow (Silent Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.