Auto Daiquiri Lime (Dutch Passion) feminized

(3)

Zin in een lekkere cannabis cocktail, met een fris, fruitig en zuur aroma, doorregen met Diesel? Dan is deze mix van Californian Orange en Sour Diesel je beste keuze. Ze heet Auto Daiquiri Lime en dit sativa dominante drankje werd op smaak gebracht met een vleugje Ruderalis. Voilà, een nieuw trendy drankje werd geboren! Eenvoudig te maken, vereist weinig suiker (mest) en is zeer krachtig. Lekker!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Auto Daiquiri Lime: Een overheerlijke cannabis cocktail creatie

Dutch Passion nodigt je uit aan de bar, want ze hebben een zalige cocktail gemaakt: Auto Daiquiri Lime. Ze vulden hun shaker met een uniek Californian Orange fenotype om een scherpe, citrusvruchten- en limoensmaak als basis te verkrijgen en voegden toen een Sour Diesel stekje uit de VS toe. Voor het serveren werd deze mix afgemaakt met een vleugje Ruderalis en een beetje magie. Verwen je smaakpapillen met deze potpourri van verse, fruitige en zure aroma's, verweven met Diesel en geniet van de daaropvolgende, cerebrale vlucht.

Auto Daiquiri Lime is een krachtig, sativa dominant drankje, geschikt voor alle gelegenheden. Of je nu binnen, buiten of in een kas kweekt, je zal worden begroet met een emmer vol, waarschijnlijk meer dan je zou verwachten van een autoflowering soort. De bereidingstijd voor een Auto Daiquiri Lime is 11 weken (van zaadje tot oogst). De aanbevolen shaker is een 10 liter AirPot. En let op de lijn en voeg niet teveel suiker (meststoffen) toe!

Auto Daiquiri Lime (Dutch Passion) feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders Californian Orange x Sour Diesel x AutoFem
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 19%
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 100-150 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  28/Nov/2023

  Uitstekend
  Behalve dat deze zaadjes prima zijn ben ik vooral uitermate content met de service van de klantenservice. Vriendelijk, adequaat en tot volle tevredenheid opgelost.

  T. S.
  20/Jul/2020

  Gutes Wachstum
  Keimrate 95%, Wachstum unterschiedlich, bei Outdoor Vorsicht. Scheint für Schnecken ein gutes Aroma zu haben. Geschmack super und wirkt

  K. F.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Daiquiri Lime (Dutch Passion) feminized
Auto Daiquiri Lime (Dutch Passion) feminized