Lemon OG Haze Autoflower (Nirvana) feminized

(6)

Het creatieproces van Lemon OG Haze Autoflower begon met het combineren van original Haze 13 en Lemon OG, een mix van Las Vegas Lemon Skunk en OG Kush. In de tweede fase werd het resultaat gekruist met een AK-48 Automatic. Lemon OG Autoflower is sativa-dominant, voltooit haar levenscyclus in 6-8 weken vanaf zaad en levert tot 325-425g/m². Opwekkende Sativa's zijn gemengd met OG Kush.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (6)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Nirvana - Lemon OG Haze Autoflower: Een mix van narcotische Kush en opwekkende Haze

Lemon OG Haze Autoflower heeft een eersteklas genetische achtergrond, bestaande uit diverse uitmuntende varianten. De basisplant is Lemon OG, een kruising van Las Vegas Lemon Skunk en OG Kush. Deze soort werd gekruist met genen van Haze 13, wat resulteerde in de creatie van Lemon OG Haze. De laatste stap van het kweekproces was het kruisen van Lemon OG Haze met AK-48 Automatic. Lemon OG Haze Autoflower is een vijfde generatie autoflowering soort van buitengewone kwaliteit.

Deze soort is sativa-dominant en zal aanzienlijk strekken tijdens de bloei, meer dan de meeste autoflowering varianten. Hierdoor wordt low stress training en de ScrOG methode aangeraden in kleinere kweekruimten. Ze is nog steeds een relatief eenvoudig te kweken plant en zal niet de gigantische hoogten van de typische "feminized" Sativa's bereiken. De korte levenscyclus eindigt in slechts 6-8 weken vanaf ontkieming en kwekers kunnen een oogst verwachten van tot wel 325-425g/m². Nirvana adviseert kwekers gebruik te maken van de 18/6 lichtcyclus.

De rookervaring profiteert van een overheerlijke mix van vers geschilde citroen, gemengd met hints van dennen. Aroma's zijn zeer fruitig en soepel en leveren een goede basis voor de intense effecten die volgen. Wat Lemon Haze Autoflower zo geweldig maakt, is de mix tussen de typische pittigheid van een krachtige Haze en de diep ontspannende Indica elementen van OG Kush. De sterke, stimulerende effecten van Haze kunnen na een hit bijna onmiddellijk worden gevoeld, maar zullen later verschuiven naar een comfortabele couchlock, die overeenkomt met de original OG Kush.

Wie denkt dat autoflowering soorten niet in staat zijn geweldige smaken met kracht te combineren, heeft Lemon OG Haze Autoflower nog niet geprobeerd. In deze soort wordt de buitengewoon citroenachtige variant van de OG familie gecombineerd met een zeer krachtige Haze en het plaatje is compleet door de toevoeging van AK-48 Automatic. Zo'n beetje alle zintuigen van het menselijk lichaam zullen verrukt zijn met de meervoudige kwaliteiten van Lemon OG Autoflower. Ze is een soort voor de connaisseurs onder de autoflowering kwekers.

Lemon OG Haze Autoflower (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Las Vegas Lemon Skunk x OG Kush x Haze 1
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 19%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor 350-400 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (6)
  (6)
  Bekijk alle reviews
  06/Jul/2023

  Zufrieden
  Ernte/1Pflanze/107g/Indoor Geschmacklich gut

  O. S.
  26/Jan/2021

  Seed demaged
  the seeds has arrived and one of them is damaged. This is not a first good impression I'd say... Hoping for the rest of them! Where can I send you a photo?

  E. N.
  10/Dec/2018

  Superschnell Pflanze
  Sieht klasse aus, alle Samen gekommen

  E. R.
  08/Aug/2017

  Top Selbstblüher
  Alle Samen innerhalb zwei Tagen gekeimt. Schöne Grösse 40-60 cm, Fette, steinharte Buds und ein schöner cerebraler Törn. Super Autostain.

  C. V.
  10/Jul/2016

  good stuff but not finished growing yet
  I could see straight away the seeds were pretty good by their colour. This was my first time growing auto flowering strain and I found it super easy. The plants are also growing quite strong even with my amateur setup and the smell is amazing. All the plants developed equally well.

  A. F.
  02/May/2016

  5
  alle samen gekommen

  S. P.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon OG Haze Autoflower (Nirvana) feminized
Lemon OG Haze Autoflower (Nirvana) feminized