Lithium OG Kush Autoflower (Nirvana) feminized

(1)

Nirvana kreeg een authentiek OG Kush stekje uit het Lake Tahoe district, een prachtige regio in het noordoosten van Sacramento, en kruiste haar met Master Kush. Lithium OG Kush Autoflower produceert erg goed voor een autoflowering soort, tot wel 450-550g/m² in een levenscyclus van 10-12 weken. De topstructuur komt overeen met OG Kush en smaken zijn iets zuur, met limoen en vleugen Diesel.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Nirvana - Lithium OG Kush Autoflower: Original Tahoe OG Kush x Master Kush

De genetische geschiedenis van OG Kush is niet helemaal helder, maar veel mensen vermoeden dat deze soort afkomstig is uit het Lake Tahoe district, een prachtig gebied in het noordoosten van Californië, vlakbij de grens met Nevada. Deze soort verspreidde zich razendsnel door Californië en de VS en is nu een van de meest gewaardeerde soorten binnen de wereldwijde cannabis gemeenschap. Nirvana kreeg een stekje te pakken van een authentieke OG Kush moeder en kruiste haar met Master Kush.

Lithium OG Kush Autoflower kan succesvol door zowel beginners als experts worden gekweekt en voltooit haar levenscyclus in 10-12 weken vanaf zaad. Een opbrengst tot 450-550g/m² mag worden verwacht bij de Sea of Green methode. Lithium OG Kush Autoflower blijft relatief klein en compact, met korte afstanden tussen de internoden en kwekers zullen ontdekken dat de structuur van de toppen overeenkomt met de originele OG Kush.

Lithium OG Kush Autoflower heeft veel te bieden als het gaat om smaken en kracht. De originele Tahoe OG Kush bevat een flinke hoeveelheid ChemDawg genen, een soort die kan worden beschouwd als basisplant voor bijna elke Diesel variant. Rokers kunnen zich verheugen op lichtzure noten in de rook, gecombineerd met zoete smaken van limoen en vleugen Diesel. Maar Lithium OG Kush Autoflower springt niet alleen uit boven de rest vanwege haar smaken. De langdurige en narcotische, lichamelijke stone wordt gemengd met cerebrale elementen, wat het effect van OG Kush Autoflower zeer prettig maakt voor zowel lichaam als geest.

Lithium OG Kush Autoflower van Nirvana heeft het vermogen authentieke OG Kush toppen te produceren, ietwat beïnvloed door Master Kush, in een zeer korte periode. Sommige kwekers doen veel moeite om zo dicht mogelijk bij de bron van populaire genetica te komen. Nirvana ging rechtstreeks naar de wortels van OG Kush en creëerde een eigentijdse, autoflowering versie van deze legendarische soort.

Lithium OG Kush Autoflower (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders OG Kush x Master Kush
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 19%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 19
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lithium OG Kush Autoflower (Nirvana) feminized
Lithium OG Kush Autoflower (Nirvana) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.