Northern Lights Automatic (White Label) feminized

(2)

Northern Lights Automatic van White Label is razendsnel. Ze vraagt 2-3 weken vegetatieve groei, gevolgd door 45-50 dagen bloeien, wat deze soort een levenscyclus geeft van 65-70 dagen. De klassieke smaak van de traditionele Northern Lights bleef bewaard en de kracht enorm. De met kristal bedekte toppen verzekeren een diepe ontspanning en een sterke Indica stone, sinds 1985!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

White Label - Northern Lights Automatic: Snelle productie en overweldigende kracht

De fijne mensen van Sensi Seeds waren in 1985 de eerste Nederlandse kwekers die Northern Lights aanboden. Gezegd wordt dat deze soort haar oorsprong vindt in Seattle, Washington, maar pas nadat ze werd geïmporteerd naar Nederland volgde de grote roem. Northern Lights Automatic van Sensi White Label volgt dit succesverhaal en kan worden gezien als een authentieke, maar gemoderniseerde, versie van de originele Northern Lights. Ze is nog steeds die complexe mix van Afghani en Thai landrassen, lichtelijk aangepast door Ruderalis.

Beginners en experts zullen uitmuntende resultaten behalen vanwege de betrouwbare kweekeigenschappen. Deze soort ontwikkelt een compacte structuur en lijkt op een klassieke Indica, met 90% Indica genen. De productie van de toppen vindt in razendsnel tempo plaats en er wordt ook hars in overvloed geproduceerd, samen met een dikke korst van glanzende kristallen. De geschiktheid voor binnen- of buitenkweek is een gegeven en gematigde, Europese klimaten zijn geen grote uitdaging voor Northern Lights Automatic. Vanwege de compacte structuur kan ze in kleine ruimtes worden gekweekt en het formaat draagt ook bij aan de onzichtbaarheid als ze buiten staat.

De originele smaak van Northern Lights is behouden gebleven in Northern Lights Automatic, wat neerkomt op prikkelend zoete overtonen met merkbare vleugen kruiden. Het effect is enorm ontspannend en sterk. Ze wekt een behoorlijk lichamelijke, kalmerende stone op, met spierontspannende eigenschappen. Northern Lights staat erom bekend het hele lichaam te doordringen met haar effecten en zorgt geestelijk voor een droomachtige euforie. Ontspanning op alle gebieden!

Kwekers die de kans nog niet hadden om Northern Lights, een van de eerste Indica's met een zeer geliefde, hoogproductieve eigenschap, te kweken, willen misschien de autoflowering versie overwegen. De opbrengst is logischerwijs iets lager, vergeleken met het origineel, maar ze is wel veel sneller. Vette Indica toppen, vol met hars, zwaar inslaande effecten en de mogelijkheid onervaren rokers te overweldigen zijn eigenschappen die je kan verwachten van Northern Lights Automatic.

Northern Lights Automatic (White Label) feminized Product Informatie
Merk White Label
Ouders Northern Lights x Ruderalis
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  19/Nov/2022

  Top
  Wächst sehr gut zu einer kräftigen Pflanze heran

  M. S.
  23/Mar/2022

  3/3
  Nice big seeds germinated after 48h

  P. W.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Northern Lights Automatic (White Label) feminized
Northern Lights Automatic (White Label) feminized