Gipsy Haze (Eva Seeds) feminized

(1)

Met soorten van topkwaliteit, zoals Jack Herer, Black Domina en Space Bomb als ouders, is het niet verrassend dat Gipsy Haze, de creatie van Eva seeds, al meerdere prijzen heeft gewonnen. Deze robuuste plant is hoogproductief en levert een geweldige Haze high met een fantastische, verse smaak.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Eva Seeds - Gipsy Haze: Zeer sterk en aromatisch, geweldig voor Haze liefhebbers

Er kan niet veel fout gaan als je soorten van topkwaliteit kruist, zoals de legendarische Jack Herer, Black Domina en Space Bomb, om iets nieuws te creëeren. Dit is precies wat Eva Seeds deed voor haar prachtige Gipsy Haze. Met deze ouders is het geen verrassing dat Gipsy Haze de 1ste prijs won tijdens het Copa Cannaval in 2015 in de hars categorie en de 2de plaats in de wacht sleepte op de Oil Hunters Brutal Cup 2015.

Gipsy Haze is een enorm hoogproductieve sativa dominante hybride die wat serieuze toppen zal ontwikkelen op haar grote hoofdcola en ontelbare zijtakken. De kweker wordt beloond met toppen die zeer dicht gepakt zijn en druipen met kleverige en sappige hars.

Dit is een zeer robuuste en eenvoudig te kweken plant die ook geschikt is voor de newbie. Binnen blijft ze op een beheersbare hoogte van 75-110cm en kan tot 600g/m² produceren. Buiten kan ze een indrukwekkende hoogte bereiken van 180-300cm, onder optimale omstandigheden, waarbij de productie ongeveer 500-1000g/plant kan bedragen. Gipsy Haze heeft een korte bloeiperiode van slechts 56-63 dagen.

We zijn dol op Gipsy Haze's zeer intense, frisse aroma die ons doet denken aan wierook, maar ook zoete, citrusachtige tonen bevat. Haar high is krachtig, energiek en verbetert de stemming.

Iedereen die dol is op een sterke haze met geweldige smaken, zou Gipsy Haze van Eva Seeds moeten proberen.

Gipsy Haze (Eva Seeds) feminized Product Informatie
Merk EVA Seeds
Ouders Jack Herer x Black Domina x Space Bomb
Genetica 20% Indica / 80% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Onderscheidingen 2nd price Oil Hunters Brutal Cup 2015 / 1st price Copa Cannaval 2015
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  07/Feb/2024

  Nicht Gut
  Ich habe mir 3 Samen bestellt, geliefert wurden 4 schon mal nicht schlecht :) Samen 1 nicht gekeimt, Samen 2, kommt nach 2 Wochen nicht über die ersten gezackten Blätter hinaus. Samen 3 hat eine wirtelige Phyllotaxis und ist auch sehr langsam nur Samen 4 entwickelt sich halbwegs normal. Parallel habe ich zu diesen Samen , Bruce Banner, Critical Kush und Bannana von Zamnasia angesetzt und bei denen ist alles super.

  T. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gipsy Haze (Eva Seeds) feminized
Gipsy Haze (Eva Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.