Afghan Auto (Positronics) feminized

(3)

Genoeg van het scrollen door pagina's met autoflowering zaden die niet voldoen aan de standaarden van reguliere? Positronics heeft Afghan Auto (voorheen Afghan Express) ontwikkeld. Een smakelijke indica die geweldig is voor zowel medicinaal als recreatief gebruik. De droom van elke beginnende blower en kweker.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Positronics - Afghan Auto: autoflowering hybride met 1:50 CBD:THC-ratio

Volledig gefeminiseerd en klaar voor de groei-/bloeifase vanaf het moment dat ze zijn ontkiemd; deze zaden zijn perfect voor beginners. De ouders van Afghan Auto zijn Lowryder II en Afghan. Deze zijn speciaal door Positronics uitgekozen om opnieuw de grenzen te verleggen van huidige autoflowering strains. Nadat de oprichter van Positronics - Wernard Bruining - een Afghaanse kloon had gekozen, werd deze verrijkt met de ruderalis-kwaliteiten van Lowryder II. De zadenbank wist daarbij de geliefde THC:CBD-verhouding van Afghan te behouden. Tegelijkertijd creëerde ze een indica die makkelijker groeit en meer opbrengt dan ooit tevoren.

Na het ontkiemen beginnen de zaden meteen met de groeifase die ongeveer twee weken duurt. Daarna maakt de plant de ommekeer naar de autoflowering periode (ongeacht wat je doet met de verlichting). Afghan Auto gedraagt zich iets anders dan de gemiddelde indica/ruderalis. In een kweekruimte mag je rekenen op een hoogte van 70–100cm en adviseren we haar op te kweken in een pot van 10l. De plant wordt namelijk vrij groot. De takken worden daarbij stevig, lang en talrijk. Daarmee groeit de plant uit tot een prachtige, smaragdgroene schoonheid, vol met toppen. Haar groei kan echter ook wat problematisch worden als ze verstrengeld raakt of bossig wordt. Wel is ze heel goed bestand tegen schimmels! Deze cannabis bloeit daarbij snel en is na ongeveer 70-80 dagen klaar. Vervolgens stelt de oogst niet teleur. Buiten hebben kwekers een grootte van wel 2m gemeld, onder ideale en zonnige omstandigheden.

De high is kalmerend, mild en euforisch. Een levendige body-buzz verschijnt kort nadat je een trekje hebt genomen. De plant geeft daarbij een ontspannende, kalmerende high met licht narcotische effecten. Deze cannabis is ook een eersteklas keus voor medicinale gebruikers. Zo heeft ze een CBD-gehalte van bijna 0,3% en biedt ze een stone die spanning doet verdwijnen en pijn verlicht.

Al met al kan het niet fout gaan als je deze gefeminiseerde, autoflowering Afghan Auto kweekt. Wat voor ervaring je ook hebt als kweker. Als je voor de eerste keer cannabis kweekt, dan raden we deze strain absoluut aan als eersteklas indica en Afghaans autoflowering zaad. Wanneer je haar rookt, reken dan op een klassieke, stevige Afghaanse hasjachtige smaak, genuanceerd met aroma's van honing en zacht leer. Haar toppen groeien daarbij uit tot stevige, volle pakketjes, druipend van de hars. De indica-high zorgt tot slot voor een ontspannende middag, alsof je in de hemel aan het roken bent.

Afghan Auto (Positronics) feminized Product Informatie
Merk Positronics Seeds
Ouders Afghan Express
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 50
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor 100 g/m2
Opbrengst Outdoor 50-100 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  01/Jan/2022

  Freundliche
  Super Service mega schnell Abwicklung Gelungene Überraschung Sehr gut verpackt

  M. B.
  16/Feb/2015

  Freundschaft.
  Top und schnell geliefert, top verpackt! Thank you very mucho! Bis gleich! ;-)

  O. B.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Afghan Auto (Positronics) feminized
Afghan Auto (Positronics) feminized