Kosher Tangie Kush (Amsterdam Genetics) feminized

(4)

Tangie is onlangs erg populair geworden onder cannabisliefhebbers, die van haar houden om haar spectaculaire citrusaroma en krachtige effect. Amsterdam Genetics begreep de potentie en combineerde Tangie's kwaliteiten met een old-school Kosher Kush. De uitkomst is een voortreffelijke nieuwe soort die indruk maakt met een prachtige fruitige smaak en net zo fantastische Kushy ondertonen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - Kosher Tangie Kush: Citrus and Kush samen in één fantastische strain!

Hoewel Tangie nog relatief nieuw is in de cannabiswereld, heeft ze snel veel liefhebbers bereikt door haar uitstekende citrus-mandarijnachtige smaak en voortreffelijke potentie. Amsterdam Genetics combineerde deze kwaliteiten met die van Kosher Kush, een klassieke soort die veel enthousiaste aanhangers heeft.

Het resultaat van deze kruising is een uitstekende soort met niet alleen een geweldige smaak, maar ook met voortreffelijke prestaties en opbrengsten, evenals een buitengewoon THC-gehalte, wat de soort een zeer krachtig kruid maakt dat vooral geschikt is voor meer ervaren rokers.

Als je haar kweekt, heeft de Kosher Tangie Kush van Amsterdam Genetics een redelijke bloeitijd van zo'n 9 tot 10 weken. Je kan verwachten dat ze 1.20-1.50 meter hoog wordt, waarbij ze binnenshuis oogsten produceert van 450-550g/m². Als ze buiten wordt gekweekt in de juiste condities, waarbij ze genoeg zon krijgt, kan ze tussen de 2.00-3.00 meter worden met een opbrengst van 400-600g per plant.

Een van de dingen waar Kosher Tangie Kush in uitblinkt, is haar potentie. Ze zorgt voor een krachtige, langdurige, energieke body buzz en de kans is zeker aanwezig dat een enkele trek genoeg is om een buzzed en snelle high te krijgen. Door haar sterke effect, is ze ook een uitstekende keuze als je een soort nodig hebt om je geest te verheffen. Ze kan ook een goede keuze zijn als je een krachtige soort nodig hebt om pijn te bestrijden.

Tel hier de sensationele smaak van Kosher Tangie Kush, bestaande uit een combinatie van lekkere pikante citrusaroma's en aardse tonen, bij op, en je weet dat je een uitstekende soort in handen hebt die zeker wat oplevert!

Kosher Tangie Kush (Amsterdam Genetics) feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders Kosher Kush x Tangie
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
THC 21%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 52.5
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 600g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
  (4)
  Bekijk alle reviews
  20/May/2021

  Awesome
  Looking forward to popping these girls to see what i can get from them after a few tricks top, fim etc

  A. D.
  12/Dec/2019

  Thanks
  3 v3 stabiler wuchs

  S. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kosher Tangie Kush (Amsterdam Genetics) feminized
Kosher Tangie Kush (Amsterdam Genetics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.